Home » Zorgfiets

Zorgfiets

De ideale fiets voor zorgmedewerkers

Voor onze klanten in de (thuis)zorg hebben wij vele fietsen en E-bikes in huisstijl ontworpen en geproduceerd. De zorgfiets wordt veelal ingezet voor lokale bezoeken aan patiënten en aan diverse vestigingen van zorgorganisaties.

Omdat medewerkers in de zorg veelal lokaal werken is de fiets of e-bike bij uitstek een geschikt vervoersmiddel. Dit wordt nog verder versterkt door het feit dat binnensteden te kampen hebben met fileproblematiek, weinig parkeerplek en hoge parkeerkosten. Daarnaast zetten medewerkers in de zorg een goed voorbeeld neer om fit te blijven door te fietsen en daarbij hun werkgever te promoten met zichtbaarheid in de wijk. Naast vitaliteit en zichtbaarheid spelen de kosten natuurlijk ook mee, fietskilometers zijn vele malen goedkoper dan autokilometers.

BrandBikes bedient vele medewerkers in de zorg met een zorgfiets en weet daardoor precies tegen welke knelpunten werkgevers en werknemers aanlopen. Hierin denken wij als BrandBikes graag mee in het opstellen van een plan om zorgfietsen te integreren in uw bedrijfsvoering met bovengenoemde voordelen als resultaat.

Offerte aanvragen

Wat wij voor u kunnen betekenen met onze zorgfietsen

Zorgfietsen volledig in huisstijl

Zorgfiets op maat

Wij kijken samen met u hoe wij het beste de zorgfiets voor uw organisatie kunnen samenstellen. Afhankelijk van inzet en gebruik kunnen we in samenspraak de fiets technisch samenstellen hoe de zorgfiets het best tot zijn recht komt om u en uw collega’s te bedienen. Heeft u bijvoorbeeld wijkteams die verzorging aan huis verzorgen, dan kijken wij samen met u naar mogelijkheden om verpleeg spullen te kunnen vervoeren.

Het fietsplan en bedrijfsfietsen gaan naadloos samen

Implementatie fietsplan

Wij hebben een fietsplan ontwikkeld om bedrijven en organisaties te helpen zodat u dit eenvoudig kunt integreren in uw bedrijfsvoering.

Smartlocks zijn ook mogelijk

Smart Locks (deelsloten)

SmartLocks zijn digitale sloten die het mogelijk maken om van fietsen/ E-bikes deelfietsen te maken. Met de bijbehorende app opent en sluit u gemakkelijk het slot. Daarnaast heeft uw wagenparkbeheerder een dashboard waar alle fietsen in geregistreerd staan zodat in een oogopslag duidelijk is waar de fietsen zijn en of ze in gebruik zijn. Ook kunnen medewerkers of gasten een fiets reserveren zodat ze zeker zijn van een beschikbare fiets.

Bedrijfsfietsen bieden fiscale mogelijkheden

Fiscale mogelijkheden

De fiets van de zaak bestaat niet meer, maar er zijn nog genoeg alternatieven voor werkgevers om het fietsgebruik onder hun personeelsleden fiscaal aantrekkelijk te stimuleren waarbij werkgever en werknemer fiscaal voordeel behalen. Lees onze blog over de mogelijkheden: klik hier.

Servicecontract op maat is mogelijk

Onderhoud op locatie

Optioneel is een servicecontract toe te voegen waarbij onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen. Op deze manier heeft u voor een vast bedrag per maand alles geregeld. In overleg kan er tevens onderhoud op locatie plaatsvinden.

BrandBikes maakt decentrale levering mogelijk

Decentrale levering

Wij denken graag met u mee om de fiets of E-bike bij de juiste persoon/locatie te krijgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een decentrale levering waarbij fietsen of E-bikes 100% rijklaar worden geleverd, dit kan bij mensen thuis of bij verschillende vestigingen van uw bedrijf/organisatie.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Zorgfiets case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.  

Bekijk onze case studies