Home » Zakelijke fiets regelen

BrandBikes maakt uw zakelijke fietsen op maat

Het regelen van zakelijke fietsen voor uw bedrijf is onze focus. Om te beginnen kijkt een van onze ontwerpers samen naar uw wensen en naar de toepassing van uw zakelijke fietsen/bedrijfsfietsen. Nadat wij de wensen in kaart hebben gebracht krijgt u een passend voorstel welke aansluit op uw wensen. Op basis hiervan kunnen wij uw zakelijke fietsen produceren en 100% rijklaar op de stoep zetten. Door de jarenlange ervaring krijgt u een voorstel wat aansluit bij uw wensen, of u nu een wat subtielere bedrijfsfiets met logo wenst of juist een wat meer uitgesproken fiets. Zowel voor de normale bedrijfsfiets als voor de elektrische bedrijfsfiets maken onze ontwerpers graag een passend voorstel.

De service die wij bieden bij onze zakelijke fietsen

Een mooie bedrijfsfiets maken is het begin, daaropvolgend is het belangrijk de juiste service te bieden. Voor alle klanten die het onderhoud, reparatie en verzekering niet zelf willen regelen biedt BrandBikes een servicecontract. Hierbij zit alles inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Denk aan onderhoudsbeurten, reparaties, diefstalverzekering en 24/7 pechhulp om u snel weer op weg te krijgen bij stilstand.

De voordelen van een zakelijke fiets kopen

Nederland is bij uitstek een geschikt fietsland, niet alleen geografisch maar ook vanwege maatschappelijke- en duurzaamheidsdoelstellingen. Denk hierbij aan een groen bedrijfsimago en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Overigens is het fiscaal aantrekkelijk om zakelijke fietsen in te zetten vanwege onder andere het WKR budget en onbelaste reiskostenvergoeding. Ook is er een lage bijtelling van slechts 7% indien de fiets door de werkgever wordt verstrekt én ook privé wordt gebruikt.

Ons assortiment zakelijk fietsen

Voor de Nederlandse en Belgische markt ontwerpt en produceert BrandBikes zowel normale zakelijke fietsen als ook elektrische zakelijke fietsen in huisstijl. Afhankelijk van de toepassing, het type bedrijf en het budget stellen wij de juiste zakelijke fietsen samen voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Zo stellen we een eenvoudige maar robuuste zakelijke fiets samen voor de bouw, een zogenaamde bouwfiets. Voor de zorg kan dit bijvoorbeeld een luxe uitgeruste, elektrische zakelijke fiets zijn met de spreekwoordelijke toeters en bellen voor veelvuldige inzet.

Zakelijke fiets case studies

Bekijk hieronder een aantal case studies van andere bedrijven in Nederland. Wij hebben onder andere zakelijke fietsen / bedrijfsfietsen geproduceerd voor Hema, Rituals, Microsoft etc.