Reclamefietsen

Of je nu de display van je winkel wilt vernieuwen, promotiemateriaal nodig hebt voor je bedrijfsopening of giveaways voor het creëren van een hype omtrent jouw merk, onze reclamefietsen bieden jouw bedrijf de passende oplossing .

1. Aankoopincentive

Verhoog je omzet door je vestigingen en distributeurs een aankoop incentive te bieden om meer producten te verkopen. In plaats van kortingen weg te geven, kun je denken aan een aankoopbeloning voor herhaalaankopen door een branded bike aan te bieden

2. Merchandise

Verkoop fietsen in de huisstijl van jouw merk aan je fans als extra bron van inkomsten, denk hierbij aan bijvoorbeeld voetbalclubs.

3. Bedrijfsopening & beurzen

Met een grote selectie aan kleuren en stijlen zijn onze branded bikes het perfecte promotiemateriaal die bij jouw bedrijf passen.

4. Retaildisplay

Trek aandacht van klanten door een fiets in jouw huisstijl in je winkel te plaatsen in plaats van de conventionele reclameborden waar niemand meer van opkijkt. Met een grote selectie aan kleuren en stijlen zijn onze branded bikes het perfecte promotiemateriaal die bij jouw bedrijf passen.

5. Giveaways

Creëer een hype omtrent jouw merk en breid je e-mail bestand uit met een branded bike als beloning.

Bedrijfsfietsen – Fietsen voor werknemers

Met bedrijfsfietsen in huisstijl heb je de unieke bedrijfsgift voor jouw medewerkers. Verder kunnen de bedrijfsfietsen worden ingezet op het bedrijfsterrein of voor het pendelen bij gebruik van openbaar vervoer.

1. Bedrijfsgiften

Beloningen zijn een belangrijk aspect voor het management om werknemerstevredenheid centraal te stellen als onderdeel van de bedrijfscultuur. Het is een manier om al het harde werk, enthousiasme en positieve werksfeer te erkennen. Vier het behalen van je bedrijfsdoelstellingen met branded bikes! Wij zullen met je samenwerken om een uniek design neer te zetten om deze mijlpaal te vieren.

2. Campusfietsen

Als jouw bedrijf meerdere vestigingen heeft waartussen werknemers moeten pendelen op een dag, besparen fietsen tijd en neemt zowel de werknemersproductiviteit als werknemerstevredenheid toe met een beetje lichaamsbeweging. Creëer een actieve werkomgeving voor je medewerkers.

3. Pendelfietsen

Gaan jouw medewerkers met het openbaar vervoer naar het werk? Bied ze een pendelfiets aan om snel en onafhankelijk van en naar het station op en neer te reizen.

Leenfietsen

Customize onze modellen met het logo van jouw bedrijf om je te onderscheiden van de concurrentie. Gebruik de leenfietsen als middel om je gasten of klanten mobiliteit binnen handbereik te bieden om de klanttevredenheid te verhogen. Daarnaast is de fiets in huisstijl het visitekaartje voor jouw bedrijf.

1. Vervangend vervoer

Zet voor je klanten een voordelige en herkenbare leenfiets neer, in plaats van een dure leenauto, wanneer jouw klanten hun auto achterlaten voor service. Dit kan aantrekkelijk zijn voor onder andere garagebedrijven en schadeherstellers. Deze optie biedt tevens een alternatief voor de bekende en arbeidsintensieve haal- en brengservice door garages.

2. Hotelfietsen

Bied jouw hotelgasten de extra service om gebruik te maken van een fiets om de omgeving te verkennen. Tevens is hierdoor de fiets in het straatbeeld het visitekaartje van jouw hotel.

3. Pendelfiets

Gaan jouw medewerkers met het openbaar vervoer naar het werk? Bied ze een pendelfiets aan om snel en onafhankelijk van en naar het station op en neer te reizen.