Home » Servicecontract

Servicecontract

Mocht u de fietsen of E-bikes willen aanschaffen en daarbij tevens graag de service geregeld willen hebben, dan is het servicecontract wellicht interessant voor uw bedrijf. Met het servicecontract heeft u voor een vast tarief per maand alles geregeld voor uw bedrijfsfietsen (of E-bikes). Zo zijn o.a. de volgende zaken inbegrepen: onderhoud, reparatie, (diefstal)verzekering en 24/7 pechhulp door heel Nederland. Bij de E-bikes is hier tevens verlengde accugarantie opgenomen in het contract.

Wat is er inbegrepen?

Prijzen servicecontract

Standaard bedrijfsfiets

Standaard bedrijfsfiets

€19,99 per maand
Op basis van 48 maanden

Advies of offerte aanvragen

E-bike middenmotor

Elektrische bedrijfsfiets middenmotor Saval

€29,99 per maand
Op basis van 48 maanden

Advies of offerte aanvragen

E-bike voorwielmotor

Elektrische bedrijfsfiets Heijmans

€29,99 per maand
Op basis van 48 maanden

Advies of offerte aanvragen

FAQ Servicecontract

    • De transportfiets
    • De E-bike voorwielmotor
    • De E-bike middenmotor

De standaard looptijd is 48 maanden. Indien gewenst is een looptijd van 24 of 36 maanden ook mogelijk.

Bij een operational leasecontract of servicecontract zit standaard een complete fietsverzekering. Wij zorgen ervoor dat u uitgebreid verzekerd bent tegen schade en diefstal. 

Pech onderweg? Met pechhulp zorgen we ervoor dat u snel weer op weg bent. Wanneer u een fiets bij ons least krijgt u een servicepas met de gegevens van uw leasecontract. Als u onderweg komt te staan zorgen we ervoor dat de fiets naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker gaat. Uiteraard zorgen we er tevens voor dat u snel op de plek van bestemming komt.

Ja, standaard is onderhoud op locatie in ons servicecontract opgenomen. 

Als de fiets wordt gestolen eindigt het servicecontract. Indien gewenst kan er een leenfiets worden aangeboden om mobiel te blijven.