Servicecontract

Mocht u de fietsen of E-bikes willen aanschaffen en daarbij tevens graag de service geregeld willen hebben, dan is het servicecontract wellicht interessant voor uw bedrijf. Met het servicecontract heeft u voor een vast tarief per maand alles geregeld voor uw bedrijfsfietsen (of E-bikes). Zo zijn o.a. de volgende zaken inbegrepen: onderhoud, reparatie, (diefstal)verzekering en 24/7 pechhulp door heel Nederland. Hierbij heeft u de keuze om een servicecontract af te sluiten voor 24, 36 of 48 maanden. Bij de E-bikes is hier tevens verlengde accugarantie opgenomen in het servicecontract.

Wat is er inbegrepen?

Prijzen

€ 14 p/maand

De Transportfiets

€ 29,- per maand

De E-bike

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het servicecontract?

Keuze in looptijd contract (24, 36 of 48 maanden)

Zijn de fietsen verzekerd?

Bij een operational leasecontract of servicecontract zit standaard een complete fietsverzekering. Wij zorgen ervoor dat u uitgebreid verzekerd bent tegen schade en diefstal. 

Wat te doen bij pech onderweg?

Pech onderweg? Met pechhulp zorgen we ervoor dat u snel weer op weg bent. Wanneer u een fiets bij ons least krijgt u een servicepas met de gegevens van uw leasecontract. Als u onderweg komt te staan zorgen we ervoor dat de fiets naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker gaat. Uiteraard zorgen we er tevens voor dat u snel op de plek van bestemming komt.

Wat moet ik doen als mijn fiets kapot is of onderhoud nodig heeft?
  1. Onderhoud: Onderhoud mag uitgevoerd worden bij elke fietsenmaker naar keuze in overleg met ons. Bij een standaard servicecontract moet er minimaal 1 onderhoudsbeurt per jaar worden uitgevoerd. Wij nemen contact met u op om af te stemmen dat dit onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Reparatie kan op twee manieren plaatsvinden:
    • U belt ons voor overleg over de reparatie en wij zoeken een juiste fietsenmaker in de buurt die dit voor u kan uitvoeren.
    • U gaat zelf naar de fietsenmaker, voorziet deze van het contractnummer en de fietsenmaker neemt met ons contact op om af te stemmen wat er dient te gebeuren.
Kan er onderhoud op locatie worden uitgevoerd?

In overleg kunnen we in het contract opnemen dat er onderhoud/reparatie op locatie kan worden uitgevoerd bij u. Dit kan een afwijkend tarief met zich meebrengen afhankelijk van de wensen. Wanneer er bijvoorbeeld veel fietsen tegelijkertijd kunnen worden voorzien van een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunnen we dit tegen een scherper tarief aanbieden dan wanneer iedere fiets afzonderlijk een onderhoudsbeurt krijgt.

Wat gebeurt er als de fiets wordt gestolen?

Als de fiets wordt gestolen eindigt het servicecontract. Indien gewenst kan er een leenfiets worden aangeboden om mobiel te blijven.