Rituals pendelfietsen voor winkelvestigingen

Onze nieuwe klant Rituals heeft ons de opdracht gegeven om nieuwe bedrijfsfietsen in huisstijl te ontwerpen en te produceren voor haar winkel vestigingen. Rituals is gevestigd door het hele land met haar winkels. De fietsen worden door medewerkers gebruikt om zich door de steden te vervoer aangezien de winkels meestal gevestigd zit in drukke binnensteden.

Fietsen sluiten perfect aan bij het beleid dat Rituals voert. Zij zijn actief bezig met de gezondheid en levenskwaliteit van haar medewerkers. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt goed bij het MVO beleid dat Rituals voert binnen haar organisatie.

De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers aan het 50-50 Workcenter van het Leger des Heils. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject.

De robuuste unisex bedrijfsfietsen voor Rituals hebben een lage instap, zijn volledig uitgevoerd in huiskleur zwart/wit en zijn voorzien van houten fietskratjes met het Rituals bedrijfslogo erin gegraveerd. Hiermee maken we de fietsen helemaal naar wens van onze klant.