Home » Recruitmentfiets

Recruitmentfiets

Zet nieuwe medewerkers op een recruitmentfiets

Wat is er nou mooier dan nieuwe medewerkers direct op een recruitmentfiets te zetten in huisstijl met ook nog eens de naam van de nieuwe medewerker erop?! Bij uitstek in grote steden leent deze toepassing zich goed waarbij medewerkers veelal lokaal klanten/patiënten bezoeken. In steden en andere dichtbevolkte gebieden is de fiets het snelste transportmiddel gebleken.

Voor nieuwe medewerkers is een eigen fiets in huisstijl een mooi begin aan een nieuwe carrière, waarbij het voor de werkgever een mooie gelegenheid is om voor lokale branding te zorgen. Zo rijden de fietsen reclame voor uw bedrijf en straalt uw bedrijf tevens een groen en duurzaam imago uit naar de buitenwereld.

Tevens hebben een hoop bedrijven moeite met het werven van nieuwe medewerkers, en wie kan er nou beter werven dan een bestaande medewerker? Juist daarom is een recruitmentfiets een mooie wervingstool op het moment dat bestaande medewerkers nieuwe medewerkers aanbrengen. Dit is voor de werkgever tevens een mooiere incentive dan bijvoorbeeld een geldbedrag, die verdwijnt immers direct. Als u als werkgever een mooie recruitmentfiets in huisstijl aan uw personeel geeft, werkt deze collega direct aan zijn/haar gezondheid, reclame en een duurzaam imago voor het bedrijf.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de recruitmentfiets

BrandBikes warehousing mogelijkheden voor bedrijfsfietsen

Warehousing

Specifiek voor onze klanten die fietsen op afroep geleverd willen hebben bieden wij de mogelijkheid tot warehousing aan. Zo kunt u wel gebruik maken van de staffelkorting om meerdere fietsen te laten produceren, maar hoeft u ze niet in een keer te laten leveren. Dit is doorgaans voordeliger dan periodiek kleinere batches fietsen te laten maken.

Ondersteuning met communicatiemiddelen voor inzet bedrijfsfietsen

Ondersteuning communicatie

Wij kunnen ondersteuning bieden in het verzorgen van de communicatie bij het maken van een recruitment campagne. Vaak zien wij dat bedrijven graag willen communiceren dat ze duurzaam en sociaal maatschappelijk actief betrokken zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een korte bedrijfsvideo maken waarin dit soort MVO aspecten worden toegelicht. Dit communicatiemateriaal kan gebruikt worden voor o.a. social media.

Bedrijfsfietsen bieden fiscale mogelijkheden

Fiscale mogelijkheden

De fiets van de zaak bestaat niet meer, maar er zijn nog genoeg alternatieven voor werkgevers om het fietsgebruik onder hun personeelsleden fiscaal aantrekkelijk te stimuleren waarbij werkgever en werknemer fiscaal voordeel behalen. Lees onze blog over de mogelijkheden: klik hier.

BrandBikes maakt decentrale levering mogelijk

Decentrale levering

Wij denken graag met u mee om de fiets of E-bike bij de juiste persoon/locatie te krijgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een decentrale levering waarbij fietsen of E-bikes 100% rijklaar worden geleverd, dit kan bij mensen thuis of bij verschillende vestigingen van uw bedrijf/organisatie.

Fietsen kunnen volledig gepersonaliseerd worden

Personalisering

Wij kunnen de fietsen voorzien van de naam van de medewerkers inclusief corresponderende sleutelhangers met naam.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Recruitmentfiets case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.