Home » Reclamefietsen » Vitamine & Zo casestudy

Vitamine & Zo reclamefietsen met fruitmand

Voor onze klant Vitamine & Zo hebben wij reclamefietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd.

Vitamine & Zo is een jong bedrijf dat in vrij korte tijd hard is gegroeid. De missie van hen is: “Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!”. Hier sluiten de reclamefietsen voor Vitamine & Zo natuurlijk perfect op aan. Bijna al het personeel komt uit de regio waardoor zij gemakkelijk met de fiets naar het werk kunnen komen en uit de auto blijven. Enerzijds worden de fietsen dus gebruikt voor ons personeel: Hier hebben zij een competitie aan verbonden. Medewerkers die op een positieve manier opvallen en bepaalde doelstellingen behalen winnen een Vitamine & Zo fiets. Zo kunnen zij op deze prachtige fiets in Vitamine & Zo stijl van en naar het werk rijden. Gaan met die banaan!
 
De fietsen voor Vitamine & Zo zijn opgebouwd door een sociale werkplaats. Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om diploma’s te behalen dankzij deze werkzaamheden wat hun kans op de arbeidsmarkt vergroot.
 
“Daarnaast willen wij de fietsen in de toekomst ook inzetten voor marketingdoeleinden. Het mooie aan de Vitamine & Zo fietsen is dat ze, naast dat ze compleet in huisstijl zijn uitgevoerd, ook een fruitbox voorop hebben. Deze fruitbox vullen wij graag vol met vers fruit en er is ook nog plek voor een Vitamine & Zo thermoskan. De fietsen kunnen we op evenementen plaatsen of kunnen we andere leuke acties aan verbinden.”
 
De Vitamine & Zo bedrijfsfietsen zijn uitgevoerd in het matzwart en felgroen, matchend aan de kleuren van Vitamine & Zo. Verder zijn er uiteraard logo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op de fiets voor de herkenbaarheid evenals houten fietskratjes met gegraveerde logo’s aan de voorzijde.