Home » Reclamefietsen » Case Uniekaas

Uniekaas zet reclamefietsen in voor een winactie

Uniekaas heeft BrandBikes gevraagd een unieke Uniekaas fiets te ontwerpen en produceren voor promotionele doeleinden. Uniekaas geeft de fietsen weg in PLUS Supermarkten waar klanten bij aanschaf van een Uniekaas product kans maken op zo’n gave fiets!

Het ontwerp is een van de meest branded reclamefietsen geworden die BrandBikes ooit heeft gemaakt, zo zijn zelfs kettingkasten en jasbeschermers ontworpen met Uniekaas logo’s en patronen. Verder zijn de fietsen uiteraard in huiskleuren gespoten en aan beide kanten voorzien van de bedrijfslogo’s.

Naast het ontwerpen en produceren van de Uniekaas reclamefietsen ondersteunen wij ook in onder andere fiscale mogelijkheden om een fiets cadeau te geven en de externe communicatie t.b.v. de winactie. Zo kunnen wij tijdens het productieproces de klant voorzien van foto’s voor promotionele doeleinden om de winactie vorm te geven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot warehousing zodat de fietsen op afroep naar de winnaars kunnen worden verstuurd zodat de klant dit niet hoeft te regelen en de fietsen niet op voorraad hoeft te houden.
 
De assemblage van de reclamefietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers van een sociale werkplaats. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij het MVO beleid dat Uniekaas voert binnen haar organisatie.

“Wij hadden aardig wat wensen om een unieke fiets neer te zetten voor Uniekaas, BrandBikes heeft daarin creatief meegedacht in de brandingmogelijkheden met een gave fiets als resultaat!”

 Annemieke | Uniekaas