Studentaanhuis.nl reclamefietsen voor winactie
Studentaanhuis.nl reclamefiets met logo van BrandBikes
Home » Reclamefietsen » Case Studentaanhuis reclamefietsen

Studentaanhuis reclamefietsen

Voor Studentaanhuis hebben wij reclamefietsen in huisstijl ontworpen & geproduceerd. De reclamefiets is hierbij volledig in huisstijl gepoedercoat en de kratjes zijn gemaakt in samenwerking met het Leger des Heils.

Studentaanhuis is een bedrijf dat digitale computerhulp aan huis verzorgt. Zo hebben zij ruim 1.000 studenten in dienst die inmiddels al meer dan 100.000 Nederlanders helpen bij vragen over de computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten.

De Studentaanhuis reclamefietsen zullen worden gebruikt voor een leuke winactie! Klanten maken hierbij kans om een van de Studentaanhuis fietsen te winnen op het moment dat zij een student inhuren voor een digitale vraag. Deze ludieke winactie zorgt er tevens voor dat de Studentaanhuis klanten zorgen voor extra brandexposure in het straatbeeld. Daarnaast zullen ook enkele fietsen op kantoor blijven voor het pendelen naar bijvoorbeeld de supermarkt.

Wat betreft de branding van de fietsen, zijn zowel het frame, de voorvork als de spatborden gepoedercoat in eigen kleur. Het logo is hierbij toegepast op beide zijkanten van het frame. Verder zijn de kratten gemaakt in samenwerking met het Leger des Heils, waarbij het logo ook is toegepast op de zijkanten van het krat.

“Ik vind ze GEWELDIG. Wij zijn ontzettend blij met onze Studentaanhuis fietsen. Juist de details als bijvoorbeeld de logo’s aan de zijkanten van de kratjes en de gebrande sleutelhangers maken het voor mij helemaal af.”
Michelle, Studentaanhuis