Home » Reclamefietsen

Reclamefietsen

BrandBikes maakt reclamefietsen volledig op maat voor uw bedrijf.

Reclamefietsen op maat voor uw bedrijf

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf op een originele en groene manier? De reclamefiets is een uitstekend middel hiervoor. Hierbij is de branding iets aanweziger dan bij een normale bedrijfsfiets. Denk bijvoorbeeld aan jasbeschermers met een full color wrap of verschillende kleuren die in uw huisstijl terugkomen. Reclamefietsen worden door onze klant veelvuldig ingezet op bijvoorbeeld beurzen, in supermarkten of met winacties. Reclamefietsen kunnen letterlijk als rijdende reclame worden ingezet om de aandacht te trekken maar ook zeker als display items in supermarkten. 

Net als altijd maken wij de fietsen volledig in huisstijl en voorzien van logo’s en eventueel accessoires. Daarnaast worden de bedrijfsfietsen gemaakt in samenwerking met een sociale werkplaats, om zodoende deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden. Veel bedrijven waarderen deze sociaal-maatschappelijke component dan ook mee bij de inzet van reclamefietsen.

Het voordeel van fiets reclame

Ten opzichte van ‘normale’ reclame hebben fietsen met reclame veel meer allure. Daarnaast werkt u met reclamefietsen aan een groene- en vitale bedrijfsuitstraling. Ook zijn reclamefietsen natuurlijk praktisch, denk aan personeelsvervoer op een beurs, bij een sport stadion of bij een evenement. Een veelgebruikte toepassing is tevens een winactie waarbij bijvoorbeeld een voedingsmiddelenfabrikant fietsen weggeeft in supermarkten voor verhoogde engagement.

Offerte aanvragen
Reclamefiets Trekhaakcentrum
Reclamefietsen HEMA

De reclamefiets is een branding tool

Een fiets in huisstijl als winactie zien wij bij BrandBikes vaak terugkomen als reclamefiets. Zo ontwerpen wij in opdracht van diverse klanten unieke fietsen die als eyecatcher worden weggegeven in bijvoorbeeld een winactie in een supermarkt. Wij werken nauw samen met de marketingafdeling van de klant om tot een geschikt ontwerp te komen. Deze nemen wij vervolgens in productie. Dit is een mooie en unieke manier om als merk de branding naar een hoger niveau te tillen middels een unieke winactie waarbij de uitstraling van het merk van de klant centraal staat.

Onze reclamefietsen

Net als onze bedrijfsfietsen maken wij de reclamefietsen volledig in huisstijl en voorzien van logo’s/accessoires. Daarnaast worden de bedrijfsfietsen gemaakt in samenwerking met het onze sociale werkplaatsen, om zodoende deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden. Veel bedrijven waarderen deze sociaal-maatschappelijke component dan ook en nemen dit mee bij de organisatie van een winactie. BrandBikes heeft ruime ervaring met de invulling van een dergelijke (win)acties en het produceren van bijpassende reclamefietsen in huisstijl. Daarnaast kunnen wij het logistieke proces uit handen nemen en er zelfs voor zorgen dat de winnaars de fietsen thuisbezorgd krijgen zodat de winnaars er direct op weg kunnen fietsen.

Offerte aanvragen

Reclamefietsen case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.  

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.