1 | Complete dienstverlening (One-Stop-Shop) + Uitsluitend B2B

BrandBikes werkt volgens het One-Stop-Shop principe, dit betekent dat wij u alles uit handen nemen. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep en het onderhoud van de fietsen.

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland dat zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen afgestemd op onze klanten en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

2 | Nederlands kwaliteitsproduct (100% Nederlands)

De BrandBikes zijn een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem en worden volledig in Nederland gebouwd.

Wij kiezen ervoor de fietsen te poedercoaten, een efficiënte en duurzaame manier van lakwerk. Door de afwezigheid van oplosmiddelen maakt dat poedercoating ook nog eens minder milieubelastend is ten opzichte van andere laktechnieken.

De kwaliteit van de fiets is zo sterk als het rijwielgedeelte, dat wil zeggen: de velgen, de spaken en de banden. Om deze reden kiezen wij voor dubbelwandige aluminium velgen in combinatie met roestvrijstalen spaken en nippels. Om het af te maken rusten wij de velgen uit met anti-puncture banden om de kans op een lekke band, en dus stilstand, aanzienlijk te verkleinen.

De onderdelen voor het rijwielgedeelte komen dan ook uitsluitend uit Europa van gerenommeerde merken om zo de kwaliteit te kunnen garanderen.

3 | Uniek design in huisstijl

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat samengesteld en geproduceerd op basis van uw wensen. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf en de toepassing aansluit. Onze productspecialist kijkt met u samen om het perfecte ontwerp voor uw bedrijfsfiets te realiseren. Zo kunnen onder andere delen als het frame, de voorvork en de spatborden in verschillende kleuren worden gespoten. Verder wordt uw logo ontworpen en tweezijdig toegepast op het frame. Om het af te maken kan uw bedrijfslogo/bedrijfsnaam ook worden gegraveerd in het houten fietskratje dat met de hand wordt gemaakt.

4 | Eerlijke productie

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.