Ons verhaal

BrandBikes staat voor bedrijfsfietsen in huisstijl van de klant. Als enige fietsbedrijf in Nederland die enkel fietsen maakt voor bedrijven zijn wij een unieke speler in de fietsmarkt.

Wij, Koen Grosman en Floris Wilmink, zijn BrandBikes als oprichters gestart om dit vernieuwende concept in de markt te zetten met als missie om zoveel mogelijk medewerkers op de fiets te krijgen. Samen streven wij ernaar om jou en jouw collega’s op de fiets te krijgen waardoor jullie werken aan de branding voor jullie bedrijf. Op deze manier werk je ook samen met je collega’s aan je gezondheid, duurzame imago en het realiseren van kostenbesparingen.

Verder zijn wij een bedrijf die tevens een sociale missie voert wat blijkt uit onze samenwerking met het Leger des Heils. Bij het Leger des Heils heeft BrandBikes namelijk haar assemblagelijn staan. Dit betekent concreet dat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans geboden krijgen door de BrandBikes te assembleren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt. Door coaching en training staan zij sterk in hun schoenen om de arbeidsmarkt op te gaan.

Voor BrandBikes en haar klanten is het een mooie aangelegenheid om hieraan te kunnen bijdragen. Tegelijkertijd zijn de BrandBikes een oerdegelijk kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.

contact - bedrijfsfietsen / reclamefietsen