Operational lease (Full-service)

U wordt bij operational lease volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand gedurende het gehele contract. Bij operational lease bent u geen eigenaar van de fietsen (of E-bikes). Dit wil zeggen dat de fietsen ook niet op de balans worden opgenomen. Na afloop van het leasecontract worden de fietsen ingeleverd (of overgenomen in overleg). Een andere mogelijkheid is om na afloop nieuwe fietsen te ontvangen, dan wordt het leasecontract vernieuwd. Bij operational lease is alles inbegrepen, dit wil zeggen: onderhoud, reparatie, afschrijving, verzekering en 24/7 pechhulp.

Wat is er inbegrepen?

Prijzen

De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Vanaf € 28 p/maand

De Transportfiets

Vanaf € 59 p/maand

De E-bike

Financieringsmogelijkheden

Hieronder ziet u de verschillende financieringsmogelijkheden met bijbehorende verschillen.

 Financial leaseOperational leaseKoop
Looptijd contract
12/24/36/48 mnd36/48 mndn.v.t.
Vast maandbedrag
Eigenaar fiets
Service & onderhoud
OptioneelOptioneel
Reparatie
OptioneelOptioneel
Verzekering
OptioneelOptioneel
Pechhulp
OptioneelOptioneel
Verlengde accugarantie (E-bike)

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het leasecontract?

Keuze in looptijd contract (36/48 mnd)

Wat gebeurt er aan het einde van het leasecontract?

Na de looptijd van het leasecontract heeft u verschillende opties. U kunt een nieuw leasecontract afsluiten voor vernieuwing van de fietsen. U kunt de fietsen tevens overnemen tegen een scherp tarief. De fietsen inleveren en het contract beëindigen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Zijn de fietsen verzekerd?

Bij een operational leasecontract of servicecontract zit standaard een complete fietsverzekering. Wij zorgen ervoor dat u uitgebreid verzekerd bent tegen schade en diefstal. 

Wat te doen bij pech onderweg?

Pech onderweg? Metpechhulp zorgen we ervoor dat u snel weer op weg bent. Wanneer u een fiets bij ons least krijgt u een servicepas met de gegevens van uw leasecontract. Als u onderweg komt te staan zorgen we ervoor dat de fiets naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker gaat. Uiteraard zorgen we er tevens voor dat u snel op de plek van bestemming komt.

Wie is eigenaar van de fiets/E-bike?

BrandBikes’ leasepartner is eigenaar van de fiets.

Wat moet ik doen als mijn fiets kapot is of onderhoud nodig heeft?
  1. Onderhoud: Onderhoud mag uitgevoerd worden bij elke fietsenmaker naar keuze in overleg met ons. Bij een standaard leaseovereenkomst moet er minimaal 1 onderhoudsbeurt per jaar worden uitgevoerd. Wij nemen contact met u op om af te stemmen dat dit onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Reparatie kan op twee manieren plaatsvinden:
    • U belt ons voor overleg over de reparatie en wij zoeken een juiste fietsenmaker in de buurt die dit voor u kan uitvoeren.
    • U gaat zelf naar de fietsenmaker, voorziet deze van het contractnummer en de fietsenmaker neemt met ons contact op om af te stemmen wat er dient te gebeuren.
Kan er onderhoud op locatie worden uitgevoerd?

In overleg kunnen we in het contract opnemen dat er onderhoud/reparatie op locatie kan worden uitgevoerd bij u. Dit kan een afwijkend tarief met zich meebrengen afhankelijk van de wensen. Wanneer er bijvoorbeeld veel fietsen tegelijkertijd kunnen worden voorzien van een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunnen we dit tegen een scherper tarief aanbieden dan wanneer iedere fiets afzonderlijk een onderhoudsbeurt krijgt.

Wat gebeurt er als de fiets wordt gestolen?

Als de fiets wordt gestolen eindigt het leasecontract. Indien gewenst kan er een leenfiets worden aangeboden om mobiel te blijven. Vervolgens kan er natuurlijk een nieuw leasecontract worden afgesloten waarbij u een nieuwe fiets ontvangt.

Kunnen er accessoires worden opgenomen in het leasecontract?

Ja, de volgende accessoires kunnen worden opgenomen: grotere/extra accu voor de E-bike, (extra) kettingsloten en het houten fietskrat met bedrijfslogo. Als u nadat u de fiets ontvangt zelf accessoires toevoegt (bijvoorbeeld een eigen mandje) is dit niet opgenomen in het leasecontract en dus ook niet meeverzekerd bij diefstal.

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?

Uw nieuwe bedrijfsfiets in huisstijl wordt 100% afgemonteerd en gesmeerd bij u afgeleverd. Zo kunt u direct opstappen en wegrijden!