Operational lease (Full-service)

U wordt bij operational lease volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand gedurende het gehele contract. Bij operational lease bent u geen eigenaar van de E-bikes. Dit wil zeggen dat de fietsen ook niet op de balans worden opgenomen. Na afloop van het leasecontract worden de E-bikes ingeleverd (of overgenomen in overleg). Een andere mogelijkheid is om na afloop nieuwe E-bikes te ontvangen, dan wordt het leasecontract vernieuwd. Bij operational lease is alles inbegrepen, dit wil zeggen: onderhoud, reparatie, afschrijving, verzekering en 24/7 pechhulp.

Wat is er inbegrepen?

Prijzen operational lease

E-bike voorwielmotor

E-bike voorwielmotor voor Heijmans

€72,90 per maand

OP basis van 48 maanden
Advies of offerte aanvragen

E-bike middenmotor

E-bike middenmotor Saval

€89,90 per maand

OP basis van 48 maanden
Advies of offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke fietsen komen in aanmerking om te leasen?
    • De transportfiets
    • De E-bike voorwielmotor
    • De E-bike middenmotor
Hoe lang duurt het leasecontract?

De standaard looptijd is 48 maanden. Indien gewenst is een looptijd van 36 maanden ook mogelijk.

Wat gebeurt er aan het einde van het leasecontract?

Na de looptijd van het leasecontract heeft u verschillende opties. U kunt een nieuw leasecontract afsluiten voor vernieuwing van de fietsen. U kunt de fietsen tevens overnemen tegen een scherp tarief. De fietsen inleveren en het contract beëindigen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Zijn de fietsen verzekerd?

Bij een operational leasecontract of servicecontract zit standaard een complete fietsverzekering. Wij zorgen ervoor dat u uitgebreid verzekerd bent tegen schade en diefstal. 

Wat te doen bij pech onderweg?

Pech onderweg? Metpechhulp zorgen we ervoor dat u snel weer op weg bent. Wanneer u een fiets bij ons least krijgt u een servicepas met de gegevens van uw leasecontract. Als u onderweg komt te staan zorgen we ervoor dat de fiets naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker gaat. Uiteraard zorgen we er tevens voor dat u snel op de plek van bestemming komt.

Wie is eigenaar van de fiets/E-bike?

BrandBikes’ leasepartner is eigenaar van de fiets.

Kan er onderhoud op locatie worden uitgevoerd?

Ja, standaard is onderhoud op locatie in ons servicecontract opgenomen. 

Wat gebeurt er als de fiets wordt gestolen?

Als de fiets wordt gestolen eindigt het leasecontract. Indien gewenst kan er een leenfiets worden aangeboden om mobiel te blijven. Vervolgens kan er natuurlijk een nieuw leasecontract worden afgesloten waarbij u een nieuwe fiets ontvangt.

Kunnen er accessoires worden opgenomen in het leasecontract?

Ja, de volgende accessoires kunnen worden opgenomen: grotere/extra accu voor de E-bike, (extra) kettingsloten en het houten fietskrat met bedrijfslogo. Als u nadat u de fiets ontvangt zelf accessoires toevoegt (bijvoorbeeld een eigen mandje) is dit niet opgenomen in het leasecontract en dus ook niet meeverzekerd bij diefstal.

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?

Uw nieuwe bedrijfsfiets in huisstijl wordt 100% afgemonteerd en gesmeerd bij u afgeleverd. Zo kunt u direct opstappen en wegrijden!