Home » Makelaarsfiets » Euverman & Nuyts makelaarsfietsen

Euverman & Nuyts pakt de fiets naar huisbezichtigingen

Voor het makelaarsbedrijf uit Twente: Euverman & Nuyts hebben wij voor de verschillende vestigingen bedrijfsfietsen mogen maken.

De nieuwe makelaarsfietsen zijn bedoeld voor lokale afspraken van de makelaars.  Op deze manier kunnen de makelaars zich volledig in huisstijl verplaatsen op een duurzame manier, wat zorgt voor lokale branding in het straatbeeld.

De fietsen zijn gemaakt door deelnemers van Pantar, met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze productiewijze sluit goed aan op het thema duurzaam ondernemen binnen Euverman & Nuyts.

De Euverman & Nuyts makelaarsfietsen zijn uitgevoerd in het wit met rode spatborden, matchend aan de kleuren van Euverman & Nuyts. Verder zijn er logo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op de fiets voor de herkenbaarheid evenals houten fietskratjes met gegraveerde logo’s aan de voorzijde. De houten kratjes zijn met de hand gemaakt door deelnemers van het Leger des Heils om zodoende mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden.

Tevens is er gekeken naar de toepassing waar men de makelaarsfietsen voor inzet, zo zullen er op een dag misschien wel drie verschillende mensen op fietsen. Hierop afgestemd hebben wij de fietsen uitgerust met verstelbare zadelpenklem waardoor het zadel gemakkelijk met de hand te verstellen is, in tegenstelling tot met een stuk gereedschap.

“Wij zijn heel tevreden met onze makelaarsfietsen in huisstijl, er wordt al veel gebruik van gemaakt! Op deze manier verplaatsen de makelaars zich op een duurzame manier naar hun afspraak en vergroten wij lokale branding in het straatbeeld. “
– Sandro Daga