Home » Makelaarsfiets

Makelaarsfiets

Makelaarsfiets voor lokale bezichtigingen

Het woord zegt het al: de makelaarsfiets is een fiets en/of e-bike voor makelaarskantoren, welke veelal in de binnensteden gevestigd zijn. Door verkeersdrukte en parkeerproblematiek kunnen makelaars vaak lastig de binnenstad bereiken als zij bijvoorbeeld een bezichtiging gepland hebben staan. Op een makelaarsfiets kunnen zij gemakkelijk en goedkoop de bezichtigingen af in stedelijk gebied. Daarnaast worden de makelaarsfietsen uiteraard volledig in huisstijl gemaakt en voorzien van bedrijfslogo’s zodat er ook nog eens reclame wordt gemaakt voor de betreffende makelaar in diens bedieningsgebied. Daarnaast worden de makelaarsfietsen gemaakt in een sociale werkplaats om zodoende deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de makelaarsfiets

BrandBikes maakt decentrale levering mogelijk

Decentrale levering

Wij denken graag met u mee om de fiets of E-bike bij de juiste persoon/locatie te krijgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een decentrale levering waarbij fietsen of E-bikes 100% rijklaar worden geleverd, dit kan bij mensen thuis of bij verschillende vestigingen van uw makelaarskantoor.

Inschrijfformulier voor franchiseketens is mogelijk bij BrandBikes

Inschrijfformulier makelaarskantoor

Wanneer meerdere vestigingen gebruik willen maken van een makelaarsfiets in huisstijl verzorgen wij op aanvraag een inschrijving. Hiervoor zetten we een online omgeving op zodat de geïnteresseerde vestigingen zich kunnen inschrijven alvorens we de productie starten. Op deze manier hoeft u vooraf nooit in te schatten hoeveel er gebruikt gaan worden.

Fietsen kunnen volledig gepersonaliseerd worden

Personalisering per makelaarskantoor

Per vestiging kunnen wij de makelaarsfiets personaliseren op vestigingsnaam en op gewenste accessoires. Zo kan vestiging A haar fietsen uitrusten met bijvoorbeeld versnellingen, een kratje en een bagagedrager en vestiging B niet, en vice versa. Daarnaast kunnen we per vestiging sleutelhangers personaliseren.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Makelaarsfiets case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.