Home » Leenfiets » Case Trekhaakcentrum.nl fietsen

Trekhaakcentrum.nl leenfietsen in huisstijl

Onze klant Trekhaakcentrum.nl heeft ons de opdracht gegeven om nieuwe leenfietsen in huisstijl te ontwerpen en te produceren voor haar vestigingen.

Trekhaakcentrum.nl is gevestigd door heel Nederland op tal van verschillende locaties. De fietsen worden ingezet als leenfiets voor de vestigingen zodat klanten en medewerkers de fiets kunnen gebruiken. Voor klanten handig als hun auto wordt voorzien van een trekhaak, en voor personeel als ze tijdens de lunch bijvoorbeeld even een boodschap willen doen.

De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject.

De robuuste leenfietsen voor Trekhaakcentrum.nl hebben een lage instap, zijn volledig uitgevoerd in huiskleuren en zijn voorzien van houten fietskratjes met het Trekhaakcentrum.nl bedrijfslogo erin gegraveerd. De fietsen zijn in het geel gespoten en de spatborden in de huiskleur blauw. Verder zijn ze uiteraard tweezijdig voorzien van de Trekhaakcentrum.nl logo’s voor optimale zichtbaarheid.

“Dankzij BrandBikes hebben we voor onze klanten nu, naast onze leenauto’s, ook mooie leenfietsen in de herkenbare Trekhaakcentrum.nl huisstijl. Naast de fiets als praktisch vervoermiddel, is het ook een reclamedrager. BrandBikes is een erg prettige en betrouwbare partij om mee te werken en leveren een product met een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

 Barbara van Beijnum | Trekhaakcentrum.nl