Leenfiets

Leenfiets

De leenfiets is een veelgebruikte fiets voor bedrijven waar klanten tijdelijk een leenfiets mee (kunnen) krijgen als vervangend vervoermiddel, denk aan autogarages. BrandBikes maakt in samenspraak met de klant een ontwerp en specificatie van de fiets op, zodat deze leenfietsen maximaal inzetbaar zijn voor een brede doelgroep. BrandBikes verzorgt dit onder andere voor Profile Nederland en haar garagebedrijven en Trekhaakcentrum.nl.

Naast de alom bekend leenauto kan een leenfiets kan prima dienst doen voor korte ritjes, waarbij de klant de vrijheid heeft zichzelf te vervoeren. De leenfiets is prijs- en milieuvriendelijker om ter beschikking te stellen aan klanten dan een leenauto. Daarnaast maakt BrandBikes zoals altijd de leenfietsen volledig in huisstijl en voorzien van logo’s zodat er ook nog eens wordt gewerkt aan de lokale herkenbaarheid van het garagebedrijf.

Voor grotere garagebedrijven en (franchise)ketens maken wij gebruik van een online omgeving waarop de vestigingen zich kunnen inschrijven en een fiets kunnen samenstellen op basis van vestiging specifieke wensen. Zo maken wij het mogelijk dat vestiging A een fiets met versnellingen, bagagedrager en een kratje kan uitrusten en vestiging B zonder, en vice versa.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de leenfiets

Personalisatie per deelvestiging

Per vestiging kunnen wij de bedrijfsfiets personaliseren op vestigingsnaam en op gewenste accessoires. Zo kan vestiging A haar fietsen uitrusten met bijvoorbeeld versnellingen, een kratje en een bagagedrager en vestiging B niet, en vice versa. Daarnaast kunnen we per vestiging sleutelhangers personaliseren.

Smart Locks (deelsloten)

SmartLocks zijn digitale sloten die het mogelijk maken om van fietsen/ E-bikes deelfietsen te maken. Met de bijbehorende app opent en sluit u gemakkelijk het slot. Daarnaast heeft uw wagenparkbeheerder een dashboard waar alle fietsen in geregistreerd staan zodat in een oogopslag duidelijk is waar de fietsen zijn en of ze in gebruik zijn. Ook kunnen medewerkers of gasten een fiets reserveren zodat ze zeker zijn van een beschikbare fiets.

Onderhoud op locatie

Optioneel is een servicecontract toe te voegen waarbij onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen. Op deze manier heeft u voor een vast bedrag per maand alles geregeld. In overleg kan er tevens onderhoud op locatie plaatsvinden.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.  

Vrijblijvende offerte & digitaal ontwerp?

Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw ideeën door te nemen, zodat wij aan de slag kunnen gaan met een designvoorstel & vrijblijvende offerte.

Mocht u er nog niet helemaal uit zijn wat u zoekt, geen probleem. U kunt ons uiteraard telefonisch of per mail bereiken.

Contact

Mail

info@brandbikes.nl

Telefoon

+31 6 43219200 - Floris Wilmink
+31 6 25085034 - Koen Grosman

Aanvraagformulier

Onderstaand aanvraagformulier is vrijblijvend.


    Normale transportfietsE-bike voorwielmotorE-bike middenmotor