Home » Lease of servicecontract

Lease of servicecontract

Bij ons is het ook mogelijk om u volledig te ontzorgen voor een vast bedrag per maand. Zo bent u ontzorgd van o.a. onderhoud op locatie, reparatie, verzekering en 24/7 pechhulp. Dit is zowel mogelijk voor de normale bedrijfsfietsen als voor de elektrische bedrijfsfietsen.

Hierbij bieden wij de keuzemogelijkheid tussen een servicecontract en operational lease. Bij beide vormen heeft u dezelfde service, het enige verschil zit hem in de aanschaf. Bij een servicecontract koopt u de fietsen los en sluit u een afzonderlijk servicecontract af. Bij een operational lease contract zit ook de afschrijving van de fietsen verrekend in het maandtarief. Bij operational lease hoeft u dus geen investering vooraf te doen. Het is maar net wat uw voorkeur geniet.

Voor het inregelen van een servicecontract/operational lease werken wij samen met Fietslease Holland. Fietslease voor bedrijven is vak op zich en zij zijn hierin gespecialiseerd.

Selecteer uw voorkeur

Mocht u fietsen en/of E-bikes willen aanschaffen en daarbij tevens graag de service geregeld willen hebben, dan is het servicecontract wellicht interessant voor uw bedrijf. Met het servicecontract heeft u voor een vast tarief per maand alles geregeld voor uw fietsen en/of E-bikes. Bekijk nu de mogelijkheden.

Bij operational lease bent u geen eigenaar van de E-bikes. Dit wil zeggen dat de fietsen ook niet op de balans worden opgenomen. Na afloop van het leasecontract worden de E-bikes ingeleverd (of overgenomen in overleg). Een andere mogelijkheid is om na afloop nieuwe E-bikes te ontvangen (nieuw leasecontract).