KWS Infra bedrijfsfietsen

KWS Infra zet de fietsen in op projectlocaties als duurzaam vervoersmiddel

Voor KWS Infra hebben wij mooie bedrijfsfietsen in kleur mogen ontwerpen en maken. De fietsen zijn volledig in huiskleur gespoten waarbij frame, voorvork en de spatborden op kleur zijn gepoedercoat.

De bedrijfsfietsen voor KWS Infra zijn gemaakt in samenwerking met de PI Almere (gevangenis) en 50 | 50 Workcenter van het Leger des Heils. De gevangenis in Almere heeft namelijk de gekleurde onderdelen gepoedercoat waarbij het Leger des Heils de fietsen heeft geassembleerd. Hierdoor krijgen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans.

KWS Infra zet de fietsen in op projectlocaties als duurzaam vervoersmiddel. Zij verminderen op deze manier het autogebruik en de collega’s werken tegelijkertijd aan hun fitheid. Ook zetten zij de fietsen in bij openingshandelingen van projecten waar KWS Infra fietspaden heeft aangelegd. Daarnaast gaan zij de fietsen ook inzetten als promotiemiddel op beurzen.

“Wij zijn zeer tevreden met onze bedrijfsfietsen! Voor ons zijn duurzaamheid & sociaal-maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarnaast zorgt de branding ervoor dat ze perfect aansluiten bij de identiteit van KWS Infra.” – Ashley Veenstra