Wij zijn trots op onze Google beoordelingen

Lees hieronder onze geverifieerde klantbeoordelingen op Google.

Interesse in een vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen
BrandBikes - Bedrijfsfietsen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
powered by Google
Inge Martens
Inge Martens
15:30 25 Jan 23
Al meer dan een jaar zijn er vier prachtige fietsen beschikbaar voor NHA-medewerkers. Het bestellen van de fietsen was gemakkelijk dankzij de ontwerpvoorstellen en BrandBikes dacht mee met onze verdere wensen. Zeker bij mooi weer wordt er dankbaar gebruikgemaakt van de fietsen, een geslaagde aanschaf dus!
Charlotte Keizerwaard
Charlotte Keizerwaard
08:32 10 Oct 22
Gröninger Cleaning Systems is heel erg blij met de fietsen van BrandBikes! De fietsen – volledig in onze eigen huisstijlkleuren – worden wereldwijd ingezet bij onze klanten voor op grote tankcleaning depots. Daar worden op een dag veel meters gemaakt en dat kan nu op onze depotfietsen.De fietsen zijn leuk en opvallend, maar tegelijkertijd ook comfortabel en degelijk. Ook hechten wij veel waarde aan het sociaal-maatschappelijke deel, dat de fietsen worden geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mooi bedrijf!
Daan Bol
Daan Bol
12:55 07 Oct 22
Onze bedrijfsfietsen hebben we besteld bij Brandbikes. Het is snel schakelen en er wordt goed met je meegedacht over de modellen & opties. De fietsen zijn netjes afgeleverd op locatie. Wij zijn er zeer tevreden mee!
Karin van den Heuvel
Karin van den Heuvel
12:39 23 Dec 20
Snel, vriendelijk, prachtig product, mooie ontwerpen en ook nog eens een mooie samenwerking met het Leger Des Heils! Hier gaan we zeker vaker mee samenwerken!
Johan Van Leeuwen
Johan Van Leeuwen
08:11 16 Sep 20
Top kwaliteit fietsen die wij zeer trots richting al onze klanten sturen, wereldwijd!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader