Home » Hotelfiets » Case Supernova Hotel

SuperNova Hotel hotelfietsen in het centrum van Rotterdam

Voor onze nieuwe klant SuperNova Hotel te Rotterdam hebben wij hotelfietsen mogen ontwerpen en produceren. De eigenaar van het hotel wilde graag hotelfietsen in huisstijl om zijn gasten de stad van Rotterdam te laten ontdekken. 

De eigenaar van het hotel wilde graag hotelfietsen in huisstijl om zijn gasten de stad van Rotterdam te laten ontdekken. BrandBikes maakt zoals altijd de hotelfietsen volledig in huisstijl en voorzien van logo’s. Op deze manier wordt er ook gewerkt aan de lokale herkenbaarheid van SuperNova Hotel.
 
Om goed in te kunnen spelen op de vraag van SuperNova Hotel hebben we gekeken naar de inzet, namelijk stedelijk gebruik. Om deze reden zijn de fietsen simpel maar robuust opgebouwd met een terugtraprem en zonder versnellingen om maximale betrouwbaarheid te garanderen. Mocht er toch eens iets aan de hand zijn kunnen de hotelfietsen optioneel met een servicecontract worden besteld zodat er op locatie een fietsenmaker komt om de fiets weer in bedrijf te stellen.
 
De assemblage van onze fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers van Pantar. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij het MVO beleid dat SuperNova Hotel voert binnen haar organisatie.

“De heren van BrandBikes hebben ontzettend gave hotelfietsen gemaakt voor ons nieuwe hotel in Rotterdam. Erg fijn en transparant contact.”

 – Glenn | SuperNova Hotel (eigenaar)