Home » Hotelfiets » Case Boulevard5 hotel

Hotelfietsen voor Boulevard5 te Zandvoort

Voor onze nieuwe klant Boulevard5 Hotel te Zandvoort hebben wij hotelfietsen mogen ontwerpen en produceren. De eigenaar van het hotel wilde graag hotelfietsen in huisstijl om zijn gasten de mooie omgeving van Zandvoort te laten ontdekken. 

BrandBikes maakt zoals altijd de hotelfietsen volledig in huisstijl en voorzien van logo’s. Op deze manier wordt er ook gewerkt aan de lokale herkenbaarheid van Boulevard5 Hotel.
 
Om goed in te kunnen spelen op de vraag van Boulevard5 Hotel hebben we gekeken naar de inzet, namelijk gebruik aan de kust (veel wind). Om deze reden zijn de fietsen eenvoudig maar robuust opgebouwd met een terugtraprem met Shimano versnellingen om maximale betrouwbaarheid te garanderen. Mocht er toch eens iets aan de hand zijn kunnen de hotelfietsen optioneel met een servicecontract worden besteld zodat er op locatie een fietsenmaker komt om de fiets weer in bedrijf te stellen. Boulevard5 Hotel heeft de fietsen dan ook in een full operational leasevorm bij ons afgenomen, op deze manier zijn ze voor een vast bedrag per maand voorzien van altijd werkende hotelfietsen. Tevens is er geen investering vooraf benodigd aangezien dit in het maandtarief verwerkt zit.
 
De assemblage van onze fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers van Pantar. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij het MVO beleid dat Boulevard5 Hotel voert binnen haar organisatie.

“BrandBikes heeft ons adequaat geholpen aan ontzettend mooie hotelfietsen in huisstijl! Daarnaast vinden wij het ook een mooi initiatief dat de fietsen gemaakt worden met een sociaal-maatschappelijke insteek”

 Bas | Boulevard5 (eigenaar)