Home » Hotelfiets

Hotelfiets

Hotelfietsen volledig in huisstijl

Bij een stijlvol hotel mogen hotelfietsen natuurlijk niet ontbreken, al helemaal niet als deze ook nog eens in huisstijl gemaakt kunnen worden. Een hotelfiets in huisstijl van uw hotel biedt gasten de mogelijkheid deze te lenen of te huren om zodoende de omgeving te verkennen. U bepaalt zelf of u de fietsen uitleent of verhuurt aan hotelgasten. Tevens is het natuurlijk mooi meegenomen als er lokaal reclame wordt gemaakt als uw hotelgasten rondfietsen op een hotelfiets in huisstijl.

In samenspraak met u stellen we de hotelfiets samen zodat deze voldoet aan uw wensen. Fietsen uw gasten bijvoorbeeld voornamelijk in de stad? Dan kan het raadzaam zijn een robuuste fiets te kiezen zonder versnellingen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan de hotelfietsen te voorzien van een zogenaamd SmartLock zodat u ten alle tijden inzichtelijk heeft hoeveel de fietsen worden gebruikt en waar ze zijn in uw online dashboard. De hotelfietsen in huisstijl kunnen worden aangeschaft en eventueel aangevuld met een servicecontract of volledig operationeel geleased. De verschillende mogelijkheden vindt u hier: https://brandbikes.nl/lease/.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de hotelfiets

Hotelfietsen volledig op maat

Hotelfiets op maat

Aangezien wij voor diverse hotels fietsen hebben gemaakt weten we precies waar op te letten. Samen met u als hoteleigenaar kijken we naar de wensen die u heeft om zodoende de hotelfiets technisch samen te stellen. Tevens kunnen zowel normale hotelfietsen als E-bikes in huisstijl worden gecombineerd voor zowel de korte als lange ritjes.

Smartlocks zijn ook mogelijk

Smart Locks (deelsloten)

SmartLocks zijn digitale sloten die het mogelijk maken om van fietsen/ E-bikes deelfietsen te maken. Met de bijbehorende app opent en sluit u gemakkelijk het slot. Daarnaast heeft uw wagenparkbeheerder een dashboard waar alle fietsen in geregistreerd staan zodat in een oogopslag duidelijk is waar de fietsen zijn en of ze in gebruik zijn. Ook kunnen medewerkers of gasten een fiets reserveren zodat ze zeker zijn van een beschikbare fiets.

Servicecontract op maat is mogelijk

Onderhoud op locatie

Optioneel is een servicecontract toe te voegen waarbij onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen. Op deze manier heeft u voor een vast bedrag per maand alles geregeld. In overleg kan er tevens onderhoud op locatie plaatsvinden.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Hotelfiets Case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.