Voor Kapperskorting.com/Haibu hebben wij gave bedrijfsfietsen in huisstijl mogen ontwerpen en maken . Haibu zet de bedrijfsfietsen in als winactie voor haar klanten waarbij deze fietsen worden verloot. Tevens zet Haibu de fietsen in huisstijl neer op beurzen om zo als eyecatcher te fungeren.

De fietsen voor Haibu zijn gepoedercoat in de PI Almere (gevangenis) en opgebouwd door deelnemers van het Leger des Heils (50-50 Workcenter). Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt.
 
De Haibu fietsen zijn uitgevoerd in het wit en roze, matchend aan de kleuren van het bedrijf. Verder, om de fiets af te maken, zijn de fietsen uitgerust met een houten fietskrat waar tevens het Haibu logo in staat gelaserd. 

Bekijk nu de instagram video van de winactie.


“Het one-stop-shop van BrandBikes voor ons ideaal, zij zorgen namelijk ook dat de fietsen die gewonnen zijn in de winactie, 100% afgemonteerd bij mensen thuis worden afgeleverd zodat ze er direct op kunnen wegfietsen”

Laurie Ruijsch – Haibu