Home » Financial lease

Financial lease

Financier uw bedrijfsfietsen met behoud van liquiditeit voor een vast bedrag per maand. Bij financial lease bent u economisch eigenaar van de fietsen (of E-bikes). Dit wil zeggen dat de fietsen op de balans komen te staan en u in aanmerking komt voor investeringsaftrek. Na afloop van het leasecontract wordt u tevens juridisch eigenaar van de fietsen en kunt u ermee doen wat u wilt. Bij deze vorm van leasen zorgt u zelf voor de verzekering en het onderhoud/reparatie van de fietsen. Uiteraard is het gewoon mogelijk om een los servicecontract af te sluiten bij deze financieringsvorm.

Wat is er inbegrepen?

Prijzen

De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Vanaf € 10,90 p/maand

De Transportfiets

Vanaf € 37 p/maand

De E-bike

Veelgestelde vragen

Keuze in looptijd contract: 12/24/36/48 maanden

U wordt naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar. Nadat de betaaltermijnen zijn voldaan is het contract is afgelopen.

U bent direct economisch eigenaar. Na afloop van het leasecontract bent u tevens juridisch eigenaar.

Ja, de volgende accessoires kunnen worden opgenomen: grotere/extra accu voor de E-bike, (extra) kettingsloten en het houten fietskrat met bedrijfslogo. Als u nadat u de fiets ontvangt zelf accessoires toevoegt (bijvoorbeeld een eigen mandje) is dit niet opgenomen in het leasecontract en dus ook niet meeverzekerd bij diefstal.

Uw nieuwe bedrijfsfiets in huisstijl wordt 100% afgemonteerd en gesmeerd bij u afgeleverd. Zo kunt u direct opstappen en wegrijden!