Home » Fietscadeau » Case NEXUS Rail Engineering

Nexus Rail Engineering zet al haar medewerkers op de fiets

Voor onze nieuwe samenwerking met Nexus Rail Engineering hebben wij bedrijfsfietsen in de huisstijl van Nexus geproduceerd welke als cadeau worden weggegeven aan al haar medewerkers. Nexus ontwerpt en verzorgt veiligheidsinstallaties op het spoorwegen netwerk.

Nexus verrast alle nieuwe medewerkers met een fietscadeau in huisstijl van Nexus. Zodoende worden de fietsen gebruikt als recruitment instrument om nieuwe medewerkers te vinden en binden binnen de huidige (krappe) arbeidsmarkt. Een gave bedrijfsfiets in huisstijl draagt als secundaire arbeidsvoorwaarde bij aan het imago van de werkgever. Naast deze gezonde en snelle manier van vervoer wordt er ook aan de naamsbekendheid van Nexus gewerkt.

Naast het ontwerpen en produceren van de Nexus fietsen ondersteunen wij ook in onder andere fiscale mogelijkheden om een fiets cadeau te geven en de communicatie t.b.v. de campagne. Zo kunnen wij tijdens het productieproces de klant voorzien van foto’s voor promotionele doeleinden om de campagne vorm te geven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot warehousing zodat de fietsen op afroep naar de winnaars kunnen worden verstuurd zodat de klant dit niet hoeft te regelen en de fietsen niet op voorraad hoeft te houden.
De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers van het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij het MVO beleid dat Nexus voeren binnen de organisatie.
 

“BrandBikes heeft op de dag van de bedrijfsopening als verrassing de 1e fiets alvast geleverd waardoor al het personeel aangenaam werd verrast!”

Pauline | Nexus

Creatief kerstcadeau voor medewerkers