Home » Fietscadeau » Case Jan van Dam bedrijfsfietsen

Jan van Dam bedrijfsfietsen in samenwerking met het Leger des Heils. 

Voor Jan van Dam Machine Transport hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd. Jan van Dam wilde een unieke en gepersonaliseerde fiets afnemen. Hiervoor zijn alle onderdelen die te spuiten zijn, gespoten in de huiskleuren van het bedrijf. Dit was ook een belangrijk aspect voor deze klant, wat later duidelijk werd doordat alle vrachtwagens, gereedschappen en zelfs tot aan containers toe in de huiskleuren waren gemaakt.

De fietsen zijn opgebouwd door deelnemers van het Leger des Heils (50-50 Workcenter). Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om diploma’s te behalen dankzij deze werkzaamheden wat hun kans op de arbeidsmarkt vergroot.
 
De fietsen zijn uitgevoerd in het wit, blauw en oranje, matchend aan de kleuren van het bedrijf. Verder zijn er uiteraard logo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op de fiets voor de herkenbaarheid evenals houten fietskratjes met gegraveerde logo’s aan de voorzijde.

“De fietsen zijn erg mooi geworden, bij Jan van Dam hechten wij veel waarde aan onze huisstijl. Daarbij heeft BrandBikes goed meegedacht om zoveel mogelijk dingen te customizen aan de fiets.”

Jan van Dam