Home » Fietscadeau » Case Gröninger fietsen

Gröninger Cleaning Systems viert feest met branded fietsen

Onze klant heeft ons de opdracht gegeven om nieuwe fietsen in huisstijl te ontwerpen voor het jubileumjaar.

Gröninger Cleaning Systems is een wereldwijd opererende leverancier, ontwerper en fabrikant van reinigingssystemen en -apparatuur. Het bedrijf levert al sinds 1947 complete systemen, van gebruiksklare units tot complexe turn-key oplossingen. Bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten, maar ook renovaties van tankreinigingssystemen; reinigingsinstallaties voor o.a. IBC-containers én verkoop van professionele reinigingsapparatuur.

In 2022 bestaat Gröninger Cleaning Systems 75 jaar en om dit jubileum te vieren mocht BrandBikes fietsen volledig in huisstijl ontwerpen & produceren. De fietsen zijn volledig gemaakt met eigen kleurstelling en logo’s. De Gröninger Cleaning Systems fietsen worden ingezet als gebaar richting de trouwe relaties waar zij al jarenlang komen voor referentiebezoeken met (potentiële) klanten vanuit de gehele wereld. Ze hebben gekozen voor een fiets als cadeau, omdat de depots waar ze de reinigingen bouwen vaak heel groot zijn en de mensen daar op de fiets het terrein over gaan. 

De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject.

“Gröninger Cleaning Systems is heel erg blij met de fietsen van BrandBikes! De fietsen – volledig in onze eigen huisstijlkleuren – worden wereldwijd ingezet bij onze klanten voor op grote tankcleaning depots. Daar worden op een dag veel meters gemaakt en dat kan nu op onze depotfietsen.

De fietsen zijn leuk en opvallend, maar tegelijkertijd ook comfortabel en degelijk. Ook hechten wij veel waarde aan het sociaal-maatschappelijke deel, dat de fietsen worden geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mooi bedrijf!”

 Charlotte Keizerwaard | Gröninger Cleaning Systems