Cavero fietskratten met logo voor kerstgeschenk
Cavero bedrijfsfiets
Home » Fietscadeau » Case Cavero bedrijfsfietsen

Cavero bedrijfsfietsen voor personeel

Voor ICT bedrijf Cavero hebben wij 35 fietsen in huisstijl mogen produceren voor haar medewerkers. Cavero heeft haar medewerkers deze custom bedrijfsfietsen cadeau gedaan met de feestdagen in plaats van een normaal kerstpakket.

Om tot een gewaagd ontwerp te komen is de huisstijl van Cavero centraal gesteld. Zo is de fiets paars geworden met een matte finish en zijn de spatborden in het wit uitgevoerd en gematcht met de kettingkast. Tevens zijn de velgen en de voordrager in het grijs uitgevoerd, wat ook een kleur is die terugkomt in de huisstijl. Er is geen deel aan de fietsen onaangeraakt gebleven. Verder natuurlijk niet te vergeten het Cavero fietskrat die vierzijdig full color is geprint waardoor er veel van de huisstijl wordt weergegeven.

Om tot een kwalitatief hoogstandje te komen is er in samenspraak besloten om logo’s onder de blanke lak toe te passen, net zoals men ziet bij bekende fietsfabrikanten. Dit is vrij uniek te noemen aangezien dit normaal pas gebeurt bij grote productieaantallen gezien er gebruik wordt gemaakt van een speciale techniek voor deze logo’s. Ook zijn de namen van de medewerkers op de fiets toegepast voor een persoonlijke tint.

“De mannen van BrandBikes hebben echt een maatwerk Cavero fiets gemaakt. Uiteraard is de fiets aangepast aan eenieder, is hij opgeleverd volgens de nieuwe huisstijl van Cavero en is er tot de krat aan toe hoogwaardig handwerk geleverd om tot dit prachtige vervoersmiddel te komen. Wij gaan voor kwaliteit en brengen mensen op wederkerige basis in beweging!”
Roger Pels – Directeur Cavero