Home » Fietscadeau » Case Bom Group

BOM Group verrast relaties met fiets als geschenk

Voor onze nieuwe samenwerking met BOM Group hebben wij bedrijfsfietsen in de huisstijl van BOM Group geproduceerd welke als cadeau worden weggegeven aan klanten en medewerkers. BOM Group levert wereldwijd Green Houses voor innovatieve tuinbouwprojecten.

BOM Group verrast nieuwe en bestaande klanten met een fietscadeau in huisstijl van het bedrijf. Zo kunnen relaties op de terreinen van de kassen fietsen aangezien dit veelal erg grote terreinen zijn. Tevens worden er bedrijfsfietsen als beloning uitgereikt wanneer een collega een nieuwe medewerker aanbrengt. Zodoende worden de fietsen gebruikt als recruitment instrument om nieuwe medewerkers te vinden binnen de huidige (krappe) arbeidsmarkt. Een gave bedrijfsfiets in huisstijl draagt als secundaire arbeidsvoorwaarde bij aan het imago van de werkgever. Naast deze gezonde en snelle manier van vervoer wordt er ook aan de naamsbekendheid van BOM Group gewerkt.

Naast het ontwerpen en produceren van de fietsen ondersteunen wij ook in onder andere fiscale mogelijkheden om een fiets cadeau te geven en de communicatie t.b.v. de campagne. Zo kunnen wij tijdens het productieproces de klant voorzien van foto’s voor promotionele doeleinden om de campagne vorm te geven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot warehousing zodat de fietsen op afroep naar de winnaars kunnen worden verstuurd zodat de klant dit niet hoeft te regelen en de fietsen niet op voorraad hoeft te houden.
De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers van het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt bij het MVO beleid dat zij voert binnen haar organisatie.

“Erg handig dat BrandBikes onze fietsen in 2 verschillende specificaties heeft kunnen uitvoeren voor verschillende toepassingen. Verder erg vlot contact en handig dat ook het ontwerp wordt verzorgd.”

 Ruben | BOM Group