Home » Fietscadeau

Fietscadeau

Fietscadeau bijvoorbeeld als kerstgeschenk

Voor onze klanten die niet van normale kerstpakketten houden maken wij als BrandBikes fietsen in huisstijl als kerstgeschenk. Wij zien dat onder medewerkers de waardering richting de werkgever groot is bij een dergelijk geschenk. Niet alleen omdat de waarde hoger ligt dan van een standaard kerstpakket, maar juist door de originaliteit en de hoeveelheid aandacht die in het idee is gestoken. tevens is het een sportief gebaar richting personeel om meer de fiets te pakken naar het werk, in plaats van de auto.

Wij als BrandBikes hebben voor talloze bedrijven fietsen in huisstijl geproduceerd voor een relatie- en/of personeelsgeschenk. Zo werken we met onze klanten samen om een geschikt ontwerp samen te stellen en dit te produceren naar wens. Al vanaf 4 fietsen kunnen wij dit verzorgen voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor het fietscadeau

BrandBikes warehousing mogelijkheden voor bedrijfsfietsen

Warehousing

Specifiek voor onze klanten die fietsen op afroep geleverd willen hebben bieden wij de mogelijkheid tot warehousing aan. Zo kunt u wel gebruik maken van de staffelkorting om meerdere fietsen te laten produceren, maar hoeft u ze niet in een keer te laten leveren. Dit is doorgaans voordeliger dan periodiek kleinere batches fietsen te laten maken.

Fietsen kunnen volledig gepersonaliseerd worden

Personalisering

Wij kunnen de fietsen voorzien van de naam van de medewerkers inclusief corresponderende sleutelhangers met naam.

Bedrijfsfietsen bieden fiscale mogelijkheden

Fiscale mogelijkheden

Specifiek voor het fietscadeau zijn er mogelijkheden om de fietsen fiscaal aantrekkelijk weg te geven aan de ontvangers. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

BrandBikes maakt decentrale levering mogelijk

Decentrale levering

Wij denken graag met u mee om de fiets of E-bike bij de juiste persoon/locatie te krijgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een decentrale levering waarbij fietsen of E-bikes 100% rijklaar worden geleverd, dit kan bij mensen thuis of bij verschillende vestigingen van uw bedrijf/organisatie.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Fietscadeau case studies

Onze bedrijfsfietsen worden voor tal van toepassingen ingezet. Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.