Home » Fiets winactie » Haibu bedrijfsfietsen

Haibu winactie

Voor Kapperskorting.com/Haibu hebben wij gave bedrijfsfietsen in huisstijl mogen ontwerpen en maken . Haibu zet de bedrijfsfietsen in als winactie voor haar klanten waarbij deze fietsen worden verloot. Tevens zet Haibu de fietsen in huisstijl neer op beurzen om zo als eyecatcher te fungeren.

De fietsen zijn gepoedercoat in de PI Almere (gevangenis) en opgebouwd door deelnemers van het Leger des Heils (50-50 Workcenter). Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt.
 
De bedrijfsfietsen zijn uitgevoerd in het wit en roze, matchend aan de kleuren van het bedrijf. Verder, om de fiets af te maken, zijn de fietsen uitgerust met een houten fietskrat waar tevens het logo in staat gelaserd. 

“Het one-stop-shop van BrandBikes voor ons ideaal, zij zorgen namelijk ook dat de fietsen die gewonnen zijn in de winactie, 100% afgemonteerd bij mensen thuis worden afgeleverd zodat ze er direct op kunnen wegfietsen”

Laurie Ruijsch – Haibu