Fiets winactie

Fiets winactie

Een fiets in huisstijl als winactie zien wij bij BrandBikes vaak terugkomen. Zo ontwerpen wij in opdracht van diverse klant mooie bedrijfsfietsen die als eyecatcher worden weggegeven in bijvoorbeeld een winactie in een supermarkt. Zo werken wij nauw samen met de marketingafdeling om tot een geschikt ontwerp te komen, welke wij vervolgens in productie kunnen nemen. Dit is een mooie en unieke manier om als merk de branding naar een hoger niveau te tillen middels een ludieke winactie. 

Net als altijd maken wij de fietsen volledig in huisstijl en voorzien van logo’s en eventueel accessoires. Daarnaast worden de bedrijfsfietsen gemaakt in samenwerking met het Leger des Heils, om zodoende deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden. Veel bedrijven waarderen deze sociaal-maatschappelijke component dan ook en nemen dit mee bij de organisatie van een winactie.

BrandBikes heeft ruime ervaring met de invulling van een dergelijke winactie en het produceren van een bijpassende bedrijfsfiets in huisstijl. Daarnaast kunnen wij het logistieke proces uit handen nemen en er zelfs voor zorgen dat de winnaars de fietsen thuis krijgen bezorgd, zodat zij er direct op weg kunnen fietsen.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de fiets winactie

Decentrale levering

Wij denken graag met u mee om de fiets of E-bike bij de juiste persoon/locatie te krijgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een decentrale levering waarbij fietsen of E-bikes 100% rijklaar worden geleverd, dit kan bij mensen thuis of bij verschillende vestigingen van uw bedrijf/organisatie.

Ondersteuning communicatie

Wij kunnen ondersteuning bieden in het verzorgen van bedrijfscommunicatie bij het maken van een winactie. Vaak zien wij dat bedrijven graag willen communiceren dat ze duurzaam en sociaal maatschappelijk actief betrokken zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een korte bedrijfsvideo maken waarin dit soort MVO aspecten worden toegelicht. Dit communicatiemateriaal kan gebruikt worden voor o.a. social media.

Warehousing

Specifiek voor onze klanten die fietsen op afroep geleverd willen hebben bieden wij de mogelijkheid tot warehousing aan. Zo kunt u wel gebruik maken van de staffelkorting om meerdere fietsen te laten produceren, maar hoeft u ze niet in een keer te laten leveren. Dit is doorgaans voordeliger dan periodiek kleinere batches fietsen te laten maken.

Fiscale mogelijkheden

Specifiek voor winacties zijn er diverse mogelijkheden om de fietsen fiscaal aantrekkelijk weg te geven aan winnaars. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.  

Vrijblijvende offerte & digitaal ontwerp?

Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw ideeën door te nemen, zodat wij aan de slag kunnen gaan met een designvoorstel & vrijblijvende offerte.

Mocht u er nog niet helemaal uit zijn wat u zoekt, geen probleem. U kunt ons uiteraard telefonisch of per mail bereiken.

Contact

Mail

info@brandbikes.nl

Telefoon

+31 6 43219200 - Floris Wilmink
+31 6 25085034 - Koen Grosman

Aanvraagformulier

Onderstaand aanvraagformulier is vrijblijvend.


    Normale transportfietsE-bike voorwielmotorE-bike middenmotor