Sluit nu een fietsverzekering af

BrandBikes heeft een samenwerking met ENRA verzekeringen. Dit maakt het mogelijk om uw fiets te verzekeren tegen diefstal. 

In onderstaand formulier, graag bij het aankoopbedrag €650 invullen. Op de 2e pagina is het belangrijk om BASIS Diefstal of OPTIMAAL Diefstal aan te klikken. Pechhulp en Casco zijn producten die niet aangeklikt dienen te worden, deze vallen buiten ons aanbod.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik €650 invullen bij het aankoopbedrag?

Dit zijn de kosten om één bedrijfsfiets in huisstijl te maken. Op moment van diefstal kunt u ervoor kiezen om €650 uit te laten keren of om hier een nieuwe fiets voor te laten maken.

Wat is het verschil tussen ENRA optimaal en ENRA basis?

Het verschil zit hem in de afschrijving van de fiets (zie afbeelding hieronder). Indien uw fiets na 2 jaar wordt gestolen, krijgt u bij ENRA optimaal het volledige aankoopbedrag terug en bij ENRA basis 80% van het aankoopbedrag.

Indien mijn fiets is gestolen, hoe lang moet ik wachten op mijn nieuwe fiets?

Hou hierbij rekening met een levertijd van 6-8 weken. Dit heeft ermee te maken dat wij de fiets speciaal voor u op maat gaan produceren.

Indien u niet zo lang zonder een fiets kunt, is het uiteraard ook mogelijk om het aankoopbedrag uit te keren, zodat u hier zelf een fiets voor kan kopen. 

Waar kan ik het framenummer terugvinden op de fiets?

Het framenummer is vindbaar aan de onderzijde van de fiets waar de trapas doorheen gaat.

Het framenummer is slecht leesbaar, wat moet ik doen?

Het zou inderdaad kunnen dat het framenummer slecht leesbaar is, dit heeft er dan mee te maken dat de ‘blanke lak’ laag op de fiets vrij dik is, waardoor het framenummer er slecht doorheen komt.

Graag het volgende proberen: Een papier plaatsen op de plek van het framenummer en dan met een potlood hier overheen krassen, de kans is groot dat nu gehele framenummer zichtbaar wordt op het papier.

Mocht dit niet lukken, dan graag het gedeelte van het framenummer invullen wat wel zichtbaar is. 

Welk fietsmerk moet ik invullen?

Vul bij het fietsmerk: BrandBikes in en bij het type fiets: stadsfiets