BrandBikes fietsverzekering
Home » ENRA fietsverzekering E-bike

Sluit nu een E-bike verzekering af

BrandBikes heeft een samenwerking met ENRA verzekeringen. Dit maakt het mogelijk om uw fiets te verzekeren tegen diefstal. 

In onderstaand formulier, graag bij het aankoopbedrag €2100 invullen. Op de 2e pagina is het belangrijk om BASIS Diefstal of OPTIMAAL Diefstal aan te klikken. Pechhulp en Casco zijn producten die niet aangeklikt dienen te worden, deze vallen buiten ons aanbod.

Veelgestelde vragen

Dit zijn de kosten om één bedrijfsfiets in huisstijl te maken. Op moment van diefstal kunt u ervoor kiezen om €2100 uit te laten keren of om hier een nieuwe fiets voor te laten maken.

Het verschil zit hem in de afschrijving van de fiets (zie afbeelding hieronder). Indien uw fiets na 2 jaar wordt gestolen, krijgt u bij ENRA optimaal het volledige aankoopbedrag terug en bij ENRA basis 80% van het aankoopbedrag.

Hou hierbij rekening met een levertijd van 6-8 weken. Dit heeft ermee te maken dat wij de fiets speciaal voor u op maat gaan produceren.

Indien u niet zo lang zonder een fiets kunt, is het uiteraard ook mogelijk om het aankoopbedrag uit te keren, zodat u hier zelf een fiets voor kan kopen. 

Het framenummer is vindbaar aan de onderzijde van de fiets waar de trapas doorheen gaat.

Het zou inderdaad kunnen dat het framenummer slecht leesbaar is, dit heeft er dan mee te maken dat de ‘blanke lak’ laag op de fiets vrij dik is, waardoor het framenummer er slecht doorheen komt.

Graag het volgende proberen: Een papier plaatsen op de plek van het framenummer en dan met een potlood hier overheen krassen, de kans is groot dat nu gehele framenummer zichtbaar wordt op het papier.

Mocht dit niet lukken, dan graag het gedeelte van het framenummer invullen wat wel zichtbaar is. 

Vul bij het fietsmerk: BrandBikes in en bij het type fiets: stadsfiets