Home » Elektrische bedrijfsfiets

Elektrische bedrijfsfiets

Advies of offerte aanvragen

Elektrische bedrijfsfiets als duurzame mobiliteitsoplossing

Elektrische bedrijfsfietsen worden een steeds belangrijker vervoersmiddel voor bedrijven in stedelijke gebieden of waar file/parkeerproblematiek heerst. Tevens zijn veel bedrijven bezig met het verduurzamen van hun wagenpark en daarmee hun Co2 footprint te verkleinen. Een elektrische bedrijfsfiets is hét vervoersmiddel om je snel en efficiënt tegen lage kosten te verplaatsen, of het nu voor woon-werk verkeer is of zakelijke afspraken. Daarnaast wordt er natuurlijk gewerkt aan de gezondheid en het welzijn van de medewerkers.

Advies of offerte aanvragen
Elektrische bedrijfsfiets kratten van BrandBikes bij Heijmans in de bouw

Onze elektrische bedrijfsfietsen

Elektrische bedrijfsfiets voorwielmotor

Elektrische bedrijfsfiets

Vanaf €1550,- excl. btw

Bekijk e-bike Offerte aanvragen

Elektrische bedrijfsfiets
middenmotor

Elektrische bedrijfsfiets middenmotor Saval

Vanaf €2100,- excl. btw

bekijk e-bike Offerte aanvragen

Standaard compleet uitgevoerd

Standaard is de e-bike uitgerust met o.a. de volgende onderdelen:

470Wh/13 Ah accupakket (optioneel uit te breiden tot 720Wh/20Ah)


Krachtige 250W voorwielmotor


Multifunctioneel LCD display


Shimano Rollerbrake remsysteem voor- en achterzijde


7 Shimano Nexus naafversnellingen


LED verlichting geïntegreerd in accu. Verlichting is in te schakelen via LCD-display


Bagagedrager achterzijde waar o.a. de accu in gemonteerd wordt


Dubbelwandige gebutste aluminium velgen


Antilek banden met reflectiestreep


Luxe zadel (geveerd)


Lederen handvatten


AXA Defender slot met mogelijkheid tot insteekketting


Accu & actieradius

De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen. Afhankelijk van de trapondersteuning kan er 70 tot 120km op een acculading worden gefietst.

Naarmate meer trapondersteuning wordt ingeschakeld zal de actieradius afnemen. Wij rusten de E-bikes standaard al uit met een zware 470Wh/13 Ah accu, optioneel kunnen er nog zwaardere accu’s worden gemonteerd.

Krachtige voorwielmotor

Dankzij de krachtige 250W voorwielmotor is een heuvel of brug geen enkel probleem voor deze fiets. Zo fiets je moeiteloos naar je bestemming.

Het systeem biedt 5 ondersteuningsstanden, welke je eenvoudig kunt aanpassen naar een gewenste ondersteuning. Ook is de voorwielmotor voorzien van een walk-assist, zodat je de fiets eenvoudig uit je kelder of garagebox kunt duwen.

LCD Display

  • Het LCD bedieningspaneel heeft 5 ondersteuningsstanden en een walk-assist van 6 km/h.
  • Weergave accucapaciteit middels batterij icoon.
  • Weergave snelheid, gereden afstand, gemiddelde snelheid.

Branding

Maatwerkmogelijkheden van deze fiets:

Frame in huiskleur gespoten (alle RAL-kleuren mogelijk)


Spatborden in afwijkende kleur gespoten (alle RAL-kleuren mogelijk)


Voorvork in afwijkende kleur gespoten (alle RAL-kleuren mogelijk)


Uw bedrijfslogo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op het fietsframe


Fietskrat met bedrijfsnaam/logo in het krat gegraveerd met lasertechniek (kan donker gebeitst worden indien wenselijk). Deze fietskratten worden gemaakt door deelnemers van het Leger des Heils. 


Personalisatie met naamstickers (bijvoorbeeld voor medewerkers)


Nummering van de fietsen

 

Accessoires

Deze accessoires kunnen indien gewenst worden toegevoegd:

Gemakkelijk verstelbare zadelklem (zadel met de hand verstelbaar i.p.v. met gereedschap)


Grotere accucapaciteit (16Ah – 580Wh of 20Ah – 720Wh)


Tweede accu


Smart Lock (t.b.v. deelfietsen)


Fietskrat met bedrijfsnaam/logo in het krat gegraveerd met lasertechniek (kan donker gebeitst worden indien wenselijk). Deze fietskratten worden gemaakt door deelnemers van het Leger des Heils. 


Axa insteekketting (kettingslot te bedienen met zelfde sleutel als normale slot. ART-2 gecertificeerd t.b.v. verzekering)


Axa/ABUS los kettingslot (ART-2 gecertificeerd t.b.v. verzekering)

 

Prijzen elektrische bedrijfsfietsen

U kiest zelf of u de elektrische bedrijfsfietsen wilt aanschaffen of wilt laten financieren voor een vast bedrag per maand. Bij operational lease zit naast de financiering tevens onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp inbegrepen. Daarnaast is het bij aanschaf van de fietsen tevens mogelijk een servicecontract af te sluiten. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Wanneer u de elektrische bedrijfsfietsen aanschaft bent u direct eigenaar. Hierbij is het tevens mogelijk om een los servicecontract af te sluiten.

Vanaf € 1550

U wordt bij operational lease volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand. Hierbij is o.a. onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp inbegrepen.

€ 72,90 p/maand

Elektrische bedrijfsfiets van BrandBikes in de bouw

Elektrische bedrijfsfiets in uw huisstijl

De elektrische bedrijfsfiets is een praktisch en kostenefficiënt vervoermiddel. Een elektrische bedrijfsfiets in huisstijl is nóg veel meer dan dat. Hiermee draagt uw organisatie het groene en bewuste imago uit naar de buitenwereld. Tevens zorgt u op deze manier voor branding en zichtbaarheid in het straatbeeld. Onze ontwerpers gaan graag met u aan de slag voor uw perfecte elektrische bedrijfsfiets.

Onze elektrische bedrijfsfietsen

Voor de zakelijke markt hebben wij kritisch gekeken naar de juiste samenstelling voor de elektrische bedrijfsfiets. In onze ogen dient deze namelijk eenvoudig maar robuust te zijn zodat deze relatief onderhoudsarm kan worden ingezet. Onze klanten willen immers maximaal gebruik kunnen maken van hun elektrische bedrijfsfietsen in huisstijl. Zo kiezen wij voor robuuste naafversnellingen van het bekende Shimano, een sterke elektromotor en Samsung accupakketten. Tevens monteren wij betrouwbare remmen van Shimano, zogenaamde rollerbrakes. Ondanks dat BrandBikes met zorgvuldigheid de elektrische bedrijfsfietsen samenstelt hebben deze wel het juiste onderhoud nodig. Om hier invulling aan te geven bieden we het complete servicecontract aan waarbij onderhoud, reparatie, diefstal en 24/7 pechhulp gedekt is.

Voor wie is een elektrische bedrijfsfiets?

De elektrische bedrijfsfiets is breed inzetbaar voor talloze organisaties. Zo maken wij bijvoorbeeld elektrische bedrijfsfietsen voor scholen die tussen verschillende vestigingen pendelen. Ook maken wij elektrische bedrijfsfietsen in huisstijl voor (thuis)zorgorganisaties en ziekenhuispersoneel. Verder bedienen wij een grote autogarages en dealerorganisaties die elektrische bedrijfsfietsen inzetten als leenfiets voor klanten. In de bouw bij Heijmans worden onze fietsen ook ingezet, zie ook dit artikel: klik hier. Met elektrische bedrijfsfietsen kun je gemakkelijk grotere afstanden afleggen ten opzichte van een normale bedrijfsfiets. Daardoor zijn de E-bikes ook toegankelijk voor mensen die normaal niet of minder fietsen.

Advies of offerte aanvragen