Home » Een fiets met logo van uw bedrijf

De voordelen van een fiets met logo van uw bedrijf

De fietsen worden gemaakt met logo en in de kleuren van uw bedrijf. Dit begint bij het poedercoaten van de bedrijfsfietsen in uw huiskleuren tot aan het ontwerpen en toepassen van logo’s. Op deze manier creëren de bedrijfsfietsen een subtiele manier van branding in het straatbeeld.

BrandBikes maakt uw bedrijfsfiets met logo op maat

Om te beginnen kijkt een van onze ontwerpers samen met u naar de toepassing en de wensen van bedrijfsfietsen. Nadat de wensen in kaart te hebben gebracht krijgt u een passend voorstel voor de perfecte bedrijfsfiets. Door de jarenlange ervaring krijgt u een voorstel wat aansluit bij uw wensen, of u nu een wat subtielere bedrijfsfiets met logo wenst of juist een wat meer uitgesproken fiets. Zowel voor de normale bedrijfsfiets als voor de elektrische bedrijfsfiets maken onze ontwerpers graag een passend voorstel.

Waarom een fiets met reclame bestellen bij BrandBikes

BrandBikes is dé one-stop-shop voor bedrijfsfietsen in Nederland. Wij nemen het gehele proces voor onze rekening, van het ontwerp tot aan de 100% rijklaar aflevering van de fietsen op uw locatie(s). Daarnaast focust BrandBikes zich enkel op de zakelijke (B2B) markt waardoor wij gespecialiseerd zijn in zakelijke vraagstukken. Voor zowel normale bedrijfsfietsen als elektrische bedrijfsfietsen in huisstijl en met logo bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bedrijfsfietsen worden in Nederland met de hand gemaakt en Maatschappelijk Verantwoord geproduceerd. Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken. Zij hebben hierbij het einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Toepassingen voor een fiets met logo

Er zijn talloze toepassingen voor fietsen met logo’s. Uiteenlopend van leenfietsen voor autobedrijven tot aan zorgfietsen voor zorgpersoneel van een thuiszorginstelling. Juist vanwege de verschillende sectoren waarvoor BrandBikes bedrijfsfietsen met logo produceert denken wij graag mee met uw toepassing zodat we het beste advies kunnen geven. Zo wordt een makelaarsfiets bijvoorbeeld ingezet voor personeel om in stedelijk gebied naar bezichtigingen te gaan. Een bouwfiets of industriefiets wordt ingezet om grotere afstanden op de bouwplaats af te leggen en gereedschap mee te nemen. Tegelijkertijd wordt er zo lokale promotie gemaakt door het desbetreffende bedrijf.

Case studies van fietsen met logo’s

Zie hieronder een aantal voorbeelden van klanten waarvoor wij fietsen met logo’s geproduceerd hebben.