Solid Professionals & Hermes bedrijfsfietsen
Solid Professionals & Hermes bedrijfsfietsen

Solid Professionals & Hermes | Partners bedrijfsfietsen

Voor Solid Professionals & Hermes | Partners hebben wij bedrijfsfietsen op maat ontworpen en geproduceerd. De fietsen zijn gepoedercoat in de PI Almere en de assemblage is gedaan door deelnemers van 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. 

Solid Professionals & Hermes | Partners zijn gevestigd in Utrecht en deze branded bedrijfsfietsen zorgen dan ook voor directe herkenbaarheid in het Utrechtse straatbeeld. De bedrijfsfietsen zullen worden ingezet voor lokale afspraken in de buurt en voor het pendelen naar bijvoorbeeld de supermarkt. 

Doordat verschillende medewerkers gebruik zullen maken van de fietsen hebben wij de fietsen uitgerust met verstelbare zadelpenklem waardoor het zadel gemakkelijk met de hand te verstellen is, in tegenstelling tot met een stuk gereedschap. Verder zijn de fietsen uitgerust met een extra insteekketting omdat de fietsen in de binnenstad gebruikt worden.

De fietsen zijn volledig in eigen huisstijl. De spatborden zijn gepoedercoat in eigen kleur en het logo is toegepast op beide zijkanten van het frame. Verder zijn ook de kratten gemaakt in samenwerking met het Leger des Heils, waarbij het logo en de slogan zijn gegrafeerd in de kratjes. Om de fietsen van elkaar te onderscheiden zijn de fietsen individueel genummerd met correspondeerde sleutelhangers. 

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en zullen dan ook veelvoudig gebruik maken van onze nieuwe bedrijfsfietsen. Naast de branding van de fietsen, vinden wij het ook heel mooi dat de fietsen gemaakt zijn met een sociaal/maatschappelijke insteek. – Lucette Peereboom