Wijkleerbedrijf Terecht! van MBO Utrecht fietsen in samenwerking met 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. 

Voor wijkleerbedrijf Terecht! van MBO Utrecht hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en gemaakt. Terecht! zet de bedrijfsfietsen in voor studenten van de Academie voor Welzijn van MBO Utrecht die stage lopen bij wijkleerbedrijf Terecht!. De studenten werken voor en met bewoners in de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Aanschaf van de fietsen werd mogelijk door een WMO-subsidie. Zo zijn studenten zichtbaar in de wijk.

De fietsen zijn gemaakt in samenwerking met deelnemers van het Leger des Heils (50-50 Workcenter). Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om diploma’s te behalen dankzij deze werkzaamheden wat hun kans op de arbeidsmarkt vergroot. De MBO Utrecht fietsen zijn uitgevoerd in het wit en blauw, matchend aan de kleuren van MBO Utrecht. Verder zijn er uiteraard logo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op de fiets voor de herkenbaarheid.

“BrandBikes heeft meegedacht met onze wensen en mogelijkheden. Het resultaat is een gave MBO Utrecht fiets die matcht aan onze huisstijl. Hiermee gaan we onze zichtbaarheid en mobiliteit in de wijk vast en zeker vergroten”. – Erik Bekkering | MBO Utrecht

.