Home » Case Invictus Games met Prins Harry

Prins Harry als initiatiefnemer van Invictus Games op de fiets 

Voor de Invictus Games The Hague 2020 heeft BrandBikes mooie bedrijfsfietsen in huisstijl mogen ontwerpen en produceren in samenwerking met het Leger des Heils. Ontzettend gaaf dat zelfs Prins Harry op onze fiets rondrijdt op het evenemententerrein! Wij zijn erg blij dat wij deze fietsen hebben mogen maken voor de Invictus Games waar Prins Harry de initiatiefnemer van is.

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben.
De openingseditie van de Spelen werd in september 2014 gehouden in Londen. Sindsdien werd het grootschalige sportevenement georganiseerd in Orlando (VS, 2016), Toronto (Canada, 2017) en Sydney (Australië). De 5e- en aankomende editie van The Invictus Games worden gehouden in Nederland en wel in Den Haag, van 9 tot 16 mei 2020.

DeInvictus Games fietsen zijn uitgevoerd in het zwart en geel, matchend aan de kleuren van Invictus Games. Verder, om de fiets af te maken, zijn de fietsen uitgerust met een houten fietskrat waar tevens het Invictus Games logo in staat gelaserd.

Vrijblijvende offerte & digitaal ontwerp?

Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw ideeën door te nemen, zodat wij aan de slag kunnen gaan met een designvoorstel & vrijblijvende offerte.

Mocht u er nog niet helemaal uit zijn wat u zoekt, geen probleem. U kunt ons uiteraard telefonisch of per mail bereiken.

Contact

Mail

info@brandbikes.nl

Telefoon

+31 6 43219200 – Floris Wilmink
+31 6 25085034 – Koen Grosman

Aanvraagformulier

Onderstaand aanvraagformulier is vrijblijvend.


    Normale bedrijfsfiets - minimaal 4 stuks (tegen meerprijs is 2 of 3 fietsen ook mogelijk)Elektrische bedrijfsfiets - minimaal 2 stuks