Hieroo fietsen in samenwerking met BrandBikes en 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. 

Voor Hieroo hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en gemaakt. Hieroo is een bedrijf dat jonge talenten inzet voor lokale organisaties. 

De Hieroo bedrijfsfietsen zullen gebruikt worden door de talenten om van en naar het werk te fietsen. Naast dat fietsen een snelle manier van transport is in het centrum van Amsterdam, zorgen de Hieroo fietsen ook voor lokale branding in het straatbeeld.

De Hieroo fietsen zijn gemaakt in samenwerking met de PI Almere (gevangenis) en het Leger des Heils. De gevangenis in Almere heeft de gekleurde onderdelen gepoedercoat waarbij het Leger des Heils de fietsen heeft geassembleerd. Hierdoor krijgen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans.

Naast de gekleurde componenten, zijn de fietsen uitgevoerd met gebeitste fietskratten van het Leger des Heils, waarin het logo en pay-off is gegraveerd. Daarnaast zijn de fietsen uitgevoerd met Shimano versnellingen.

De Hieroo fietsen sluiten perfect aan bij onze identiteit. Daarnaast vinden wij het ook heel mooi  dat de fietsen gemaakt zijn met een sociaal/maatschappelijke insteek. – Marie-Sophie Prins | Hieroo