Bureau Zuidema bedrijfsfietsen

Voor Bureau Zuidema hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd in samenwerking met het Leger des Heils. 

Onze nieuwe klant Bureau Zuidema heeft ons de opdracht gegevens om nieuwe bedrijfsfietsen in huisstijl te ontwerpen en te produceren voor haar unieke Trainingslocatie in Oosterbeek, de House of Influence. Hier leren deelnemers de softskill die je nodig hebt om succesvol te zijn, Positieve Invloed De fietsen worden door de deelnemers gebruikt om bijvoorbeeld naar het stadscentrum van Arnhem te fietsen of lekker in de bossen rondom de House of Influence.
 
Bedrijfsfietsen sluiten goed aan bij het beleid dat Bureau Zuidema voert om hun merk en bedrijfsnaam naar de buitenwereld uit te stralen met het tegelijkertijd werken aan gezondheid en vitaliteit. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt goed bij het MVO beleid dat Bureau Zuidema voert binnen haar organisatie.
 
De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers aan het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject.
 
De robuuste unisex bedrijfsfietsen voor Bureau Zuidema hebben een lage instap, zijn volledig uitgevoerd in huiskleur zwart/rood en zijn voorzien van houten fietskratjes met het Zuidema bedrijfslogo erin gegraveerd. Tevens een leuke toevoeging dat de fietsen rode buitenbanden, rode zadels en rode handvatten hebben gekregen. Hiermee hebben we de fietsen helemaal naar wens gemaakt van Bureau Zuidema.