Home » Bouwfiets » Case Volker Stevin Materieel

Volker Stevin Materieel fietsen voor de bouw

Onze nieuwe klant Volker Stevin Materieel heeft ons de opdracht gegeven om nieuwe bouwfietsen in huisstijl te ontwerpen en te produceren.

De locatie van Volker Stevin Materieel in Dordrecht beschikt over een groot terrein. Zij hebben hier verschillende kantoren, werkplaatsen en opslagruimtes. Aangezien het een groot terrein is gebruiken de medewerkers de fiets om zich te verplaatsen, dit scheelt een hoop tijd. 

Fietsen sluit perfect aan bij het beleid dat Volker Stevin Materieel voert. Zij zijn actief bezig met het verbeteren van levenskwaliteit en gezondheid van haar medewerkers. Tevens past de 100% Nederlandse productie van de fietsen in samenwerking met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt goed bij het MVO beleid dat het bedrijf voert binnen haar organisatie.

De assemblage van de fietsen wordt in samenwerking gedaan door deelnemers van Pantar. Dit biedt hen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt dankzij de diploma’s die zij daar kunnen behalen in het opleidingstraject.

De robuuste bouwfietsen voor Volker Stevin Materieel hebben een lage instap, zijn volledig uitgevoerd in huiskleuren en zijn voorzien van houten fietskratjes met het Volker Stevin Materieel bedrijfslogo erin gegraveerd. De fietsen zijn huisstijl blauw gespoten en de spatborden in de huiskleur oranje. Hiermee maken we de fietsen zoveel mogelijk op wens van onze klant.

Het bedrijf is ontzettend blij met de nieuwe fietsen in huisstijl-kleuren en voorzien van logo. Ziet er keurig uit! Verder zijn de fietsen ook nog eens heel degelijk en comfortabel. De collega’s maken er graag gebruik van. We kijken uit naar veel veilige fietskilometers. – Esther Stoop