Home » Bouwfiets

Bouwfiets

De bouwfiets is het duurzame transportmiddel op de bouw.

Wat is een bouwfiets?

De laatste jaren zien wij steeds meer bouwbedrijven overstag gaan wat betreft vervoer. Dit komt onder andere door de milieuproblematiek zoals de stikstof crisis waarbij de overheid strikte eisen oplegt. Zo worden bouwfietsen ingezet op bouwlocaties om van en naar de opdrachtgever te kunnen komen op een CO2 neutrale manier. Daarnaast worden de bouwfietsen ingezet op diverse kantoorvestigingen zodat personeel de fiets of E-bike kan pakken naar een lokale afspraak. Ook zien we dat steeds meer bouwbedrijven willen werken aan hun duurzame imago en maatschappelijk verantwoord ondernemen op de agenda hebben staan (MVO).

BrandBikes heeft voor vele bouw- en infrabedrijven fietsen en E-bikes ontworpen en geproduceerd en hierdoor ruime ervaring in de sector. Hierdoor kunnen we bouwbedrijven ook helpen in de communicatie zodat ze kunnen laten zien dat ze een transitie maken naar een duurzame manier van vervoer. Daarnaast kunnen wij bij projecten de handvatten bieden om hier een korte bedrijfsfilm bij te maken zodat dit gebruikt kan worden in online uitingen op onder andere social media of voor intern gebruik.

Waarom een branded bouwfiets?

Een bouwfiets op een nieuwe projectlocatie is de uitgelezen kans om uw bouw- of infrabedrijf te promoten. Zo weten mensen in de omgeving wie er bij hen in de buurt aan het bouwen is. Daarnaast is de bouwfiets natuurlijk een handig stuk gereedschap om snel van A naar B te gaan op een (grote) bouwplaats. Zodoende worden bouwfietsen ook grootschalig ingezet op stukken terrein waar bijvoorbeeld keuringen worden uitgevoerd.

Offerte aanvragen

Specifieke dienstverlening voor de bouwfiets

Bouwfietsen volledig op maat

Bouwfiets

Aangezien wij voor diverse bouw- en infrabedrijven bouwfietsen hebben gemaakt weten we precies waar op te letten. Samen met u kijken we naar de wensen die u heeft om zodoende de bouwfiets technisch samen te stellen. Tevens kunnen zowel normale bouwfietsen als E-bikes in huisstijl worden gecombineerd voor zowel de korte als lange ritjes.

Ondersteuning met communicatiemiddelen voor inzet bedrijfsfietsen

Ondersteuning communicatie

Wij kunnen ondersteuning bieden in het verzorgen van bedrijfscommunicatie bij het ingebruiknemen van bedrijfsfietsen. Vaak zien wij dat bouwbedrijven graag willen communiceren dat ze duurzaam en sociaal maatschappelijk actief betrokken zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een korte bedrijfsvideo maken waarin dit soort MVO aspecten worden toegelicht. Dit communicatiemateriaal kan gebruikt worden voor o.a. social media.

Inschrijfformulier voor franchiseketens is mogelijk bij BrandBikes

Inschrijfformulier bouwplaatsen

Wanneer meerdere vestigingen gebruik willen maken van een bouwfiets in huisstijl verzorgen wij op aanvraag een inschrijving. Hiervoor zetten we een online omgeving op zodat de geïnteresseerde vestigingen zich kunnen inschrijven alvorens we de productie starten. Op deze manier hoeft u vooraf nooit in te schatten hoeveel fietsen er gebruikt gaan worden.

Fietsen kunnen volledig gepersonaliseerd worden

Personalisatie per bouwplaats

Per vestiging kunnen wij de bouwfiets personaliseren op vestigingsnaam en op gewenste accessoires. Zo kan vestiging A haar fietsen uitrusten met bijvoorbeeld versnellingen, een kratje en een bagagedrager en vestiging B niet, en vice versa. Daarnaast kunnen we per vestiging sleutelhangers personaliseren.

Servicecontract op maat is mogelijk

Onderhoud op locatie

Optioneel is een servicecontract toe te voegen waarbij onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen. Op deze manier heeft u voor een vast bedrag per maand alles geregeld. In overleg kan er tevens onderhoud op locatie plaatsvinden.

BrandBikes maakt decentrale levering mogelijk

Decentrale levering

Wij denken graag met u mee om de fiets of E-bike bij de juiste persoon/locatie te krijgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een decentrale levering waarbij fietsen of E-bikes 100% rijklaar worden geleverd, dit kan bij mensen thuis of bij verschillende vestigingen van uw bedrijf/organisatie.

De kracht van BrandBikes

One stop shop

BrandBikes werkt met het One Stop Shop principe. U heeft als bedrijf geen omkijken als u bij ons bedrijfsfietsen bestelt, omdat wij het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het design van uw bedrijfsfiets tot het afleveren bij u op de stoep.

Volledig op maat

Uw bedrijfsfietsen worden volledig op maat geproduceerd. Hierdoor kan BrandBikes talloze maatoplossingen aanbieden zodat de bedrijfsfiets echt bij uw bedrijf past. 

Uitsluitend B2B

Wij zijn het enige fietsenbedrijf in Nederland die zich uitsluitend richt op bedrijfsfietsen. Hierdoor zijn al onze processen hierop afgestemd en kunnen wij u beter ondersteunen gedurende het hele proces.

MVO

Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen opnieuw een kans geboden door de BrandBikes te produceren. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Bouwfiets case studies

Bekijk onze case studies om inspiratie op te doen voor uw bedrijf.