Home » Bedrijfsfietsen in Nederland

Het voordeel van een bedrijfsfiets in Nederland

Nederland is bij uitstek een geschikt fietsland, niet alleen geografisch maar ook vanwege maatschappelijke- en duurzaamheidsdoelstellingen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals een groen bedrijfsimago en een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daarnaast is het fiscaal aantrekkelijk om bedrijfsfietsen in Nederland in te zetten vanwege onder andere het WKR budget, onbelaste reiskostenvergoeding en lage bijtelling van slechts 7% indien de fiets door de werkgever wordt verstrekt én ook privé wordt gebruikt. Hierdoor is de zakelijke bedrijfsfiets aantrekkelijk voor de werkgever én werknemer.

Waarom een bedrijfsfiets in Nederland van BrandBikes

BrandBikes is de marktleider in het ontwerpen en produceren van bedrijfsfietsen in Nederland. Onze bedrijfsfietsen maken wij met de hand hier op eigen bodem om zodoende maatwerk te kunnen bieden en een kwalitatief hoogwaardig product. Omdat wij alles in eigen beheer hebben in Nederland kunnen wij snel en adequaat inspelen op de wensen van de klant, dit in tegenstelling tot veel bedrijven die hun fietsen grotendeels uit het buitenland halen.

Ons assortiment bedrijfsfietsen in Nederland

Voor de Nederlandse en Belgische markt ontwerpen en produceren wij zowel normale bedrijfsfietsen als ook elektrische bedrijfsfietsen in huisstijl met logo’s. Afhankelijk van de toepassing, het type bedrijf en het budget stellen wij de juiste bedrijfsfietsen samen voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Zo stellen we een vrij eenvoudige maar robuuste normale bedrijfsfiets samen voor de bouw, een zogenaamde bouwfiets. Voor de zorg kan dit bijvoorbeeld een uitgebreide elektrische bedrijfsfiets zijn met de spreekwoordelijke toeters en bellen voor veelvuldige inzet.

Case studies van bedrijfsfietsen in Nederland

Bekijk hieronder een aantal case studies van andere bedrijven in Nederland. Wij hebben onder andere bedrijfsfietsen geproduceerd voor Hema, Rituals, Microsoft etc.