Home » Bedrijfsfiets » Niet alleen populair in Giesbeek

Niet alleen populair in Giesbeek

Om de afstanden tussen de verschillende panden van Royal Eijkelkamp efficiënter te overbruggen, heeft het familiebedrijf uit Giesbeek een tiental BrandBikes aangeschaft. Deze fietsen zijn verspreid over de diverse locaties zodat de 175 medewerkers altijd een bedrijfsfiets binnen handbereik hebben. De BrandBikes zijn overigens niet alleen populair in Giesbeek.

Sinds 1911 bedenkt, maakt en verkoopt Royal Eijkelkamp oplossingen voor bodem- en wateronderzoek, wereldwijd. Dat zorgt ervoor dat het hoofdkantoor in Giesbeek veelvuldig bezocht wordt door internationale klanten en partners. Die vinden het geweldig om te zien dat medewerkers de fiets pakken om van de ene locatie naar de andere te gaan. Het bevestigt ook maar weer eens het imago van Nederlands als fietsland.

Inmiddels gaan de BrandBikes de hele wereld over. Zo is de vestiging van Royal Eijkelkamp in Noord Amerika voorzien van een aantal bedrijfsfietsen en zijn er een aantal custom made BrandBikes verstuurd naar belangrijke klanten en partners in Australië, Nieuw Zeeland, Engeland en Italië.

Royal Eijkelkamp uitvoering

De robuuste BrandBikes die gebruikt worden in Giesbeek en Amerika zijn gespoten in de herkenbare blauw met oranje huisstijlkleuren. Bovendien is het bedrijfslogo stijlvol gegraveerd op het handige houten fietskratje.