Home » Bedrijfsfiets » MWM2 bedrijfsfietsen

MWM 2 bedrijfsfietsen

Voor MWM2 heeft BrandBikes toffe bedrijfsfietsen in huisstijl mogen ontwerpen en maken. De bedrijfsfietsen zijn gemaakt in samenwerking met een sociale werkplaats.

MWM2 kijkt uit op de zuidas in Amsterdam, waar het bedrijf een groot deel van haar klanten heeft zitten. Hierdoor zijn de fietsen bij uitstek geschikt voor klantbezoeken in de regio. Ook staan de fietsen beschikbaar voor medewerkers die bijvoorbeeld tussendoor even de stad in willen om een boodschap te doen of naar het Vondelpark te gaan, wat ook op steenworp afstand is.

De fietsen voor MWM2 zijn gepoedercoat en opgebouwd door deelnemers van een sociale werkplaats. Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt.

De MWM2 fietsen zijn uitgevoerd in het wit en blauw, matchend aan de kleuren van het bedrijf. Verder, om de fiets af te maken, zijn de fietsen uitgerust met een houten fietskrat waar tevens het MWM2 logo in staat gelaserd.

“Voor MWM2 heeft BrandBikes mooie bedrijfsfietsen neergezet waarbij te zien is dat men denkt aan de details. Zo hebben ze zelfs tot sleutelhangers aan toe gezorgd dat ons logo erop staat!”

Melvin van Luit – MWM2