Home » Bedrijfsfiets » Lemontree case study

Lemontree bedrijfsfietsen 

Voor Lemontree hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en gemaakt. Lemontree zet de bedrijfsfietsen in als gezond en milieubewust alternatief voor een korte trip naar het centrum van Alphen aan den Rijn. 

De fietsen voor Lemontree zijn opgebouwd door deelnemers van het Leger des Heils (50-50 Workcenter). Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt.
 
De Lemontree fietsen zijn uitgevoerd in het zwart met het Lemontree logo tweezijdig toegepast op het fietsframe.  Verder, om de fiets af te maken, zijn de fietsen uitgerust met een houten fietskrat waar tevens het logo in staat gelaserd.
 
Tevens is er bij Lemontree gekeken naar de toepassing waar men de fiets voor inzet, zo zullen er verschillende mensen gebruik maken van dezelfde fiets. Hierop afgestemd hebben wij de fietsen uitgerust met verstelbare zadelpenklem waardoor het zadel gemakkelijk met de hand te verstellen is, in tegenstelling tot met een stuk gereedschap. Verder zijn de fietsen uitgerust met een extra bagagedrager en een losse insteekketting omdat de fietsen ook in het centrum worden gebruikt. 

De fietsen zijn erg gaaf geworden en we zijn er erg blij mee.  Gezond, milieuvriendelijk en ook nog eens volledig in onze eigen huisstijl, wij gaan er veel gebruik van maken. – Sjoerd Eckhardt  | Adjunct Directeur