Home » Bedrijfsfiets » Case Zoomin fietsen

Zoomin bedrijfsfietsen

Voor onze klant Zoomin hebben wij nieuwe bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd.

Voor onze klant Zoomin hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en geproduceerd. De Zoomin bedrijfsfietsen worden gebruikt door medewerkers die niet op de fiets naar het werk komen en even een boodschap gaan doen zoals onder andere voor de lunch of een bezoek in de stad. Ze worden ook gebruikt door medewerkers die vanuit het buitenland naar Amsterdam komen voor meetings en andere evenementen, zo kunnen ze eens lekker door de buurt of stad te rijden per fiets!
 
De fietsen voor Zoomin zijn opgebouwd in een sociale werkplaats. Op deze manier hebben de bedrijfsfietsen ook een mooi sociaal-maatschappelijk aspect doordat deze deelnemers opnieuw een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om diploma’s te behalen dankzij deze werkzaamheden wat hun kans op de arbeidsmarkt vergroot.
 
De Zoomin bedrijfsfietsen zijn volledig uitgevoerd in het zwart. Verder zijn er uiteraard logo’s ontworpen en tweezijdig toegepast op de fiets voor de herkenbaarheid evenals houten fietskratjes met gegraveerde logo’s aan de voorzijde.