SGS Search bedrijfsfietsen in samenwerking met 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. 

Voor SGS Search hebben wij bedrijfsfietsen in huisstijl ontworpen en gemaakt. SGS Search is een inspectiebureau voor de duurzaam gebouwde omgeving en voert uiteenlopende gebouwinspecties uit.

Daarnaast heeft SGS Search een duurzame visie waarin de mens in een schone en veilige leefomgeving centraal staat. “De mens en haar omgeving centraal stellen levert winst op”. Hierbij spant SGS Seach zich ook in voor sociale duurzaamheid als maatschappelijke invulling. In dit kader is het goed om te vermelden dat de bedrijfsfietsen zijn gemaakt met het Leger des Heils. Het Leger des Heils heeft de fietsen geassembleerd. Hierdoor krijgen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans.

SGS Search gebruikt de fietsen voor lokale ritten/bezoeken of om gewoon een boodschap te doen. Verder zijn de fietsen in huisstijl natuurlijk een leuk boegbeeld en gespreksonderwerp als er bijvoorbeeld visite langskomt bij hen op kantoor.

“Wij zijn heel blij met onze SGS Search bedrijfsfietsen! Voor ons zijn duurzaamheid & sociaal-maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarnaast zorgt de branding ervoor dat ze perfect aansluiten bij de identiteit van SGS Search.”

Astrid Roy – Personal Assistant